Песента, с която Виктория ще представи България на Евровизия 2020

...
Песента, с която Виктория ще представи България на Евровизия 2020
Коментари Харесай

Избраха българската песен за Евровизия 2020 в Ротердам

Песента, с която Виктория ще показа България на Евровизия 2020 в Ротердам, носи заглавието Tears Getting Sober. Композицията и музикалното видео ще бъдат показани за първи път на 7 март.

“Песента е доста персонална за мен, тъй като имам доста огромно присъединяване в нея като създател. Вярвам, че ще показва България почтено през май в Ротердам”, сподели Виктория, която е един от основателите на музиката и текста на песента.
Песента за " Евровизия " ще бъде показана на 7 март Вече е сниман видеоклипът към нея, вижте първи бекстейдж фрагменти
Освен Виктория, в екипа виновен за музиката и текста на Tears Getting Sober попадат композиторът Борислав Миланов, както и сътрудниците му от Symphonix International - Лукас Оскар от Австрия и Корнелия Виболс от Швеция.

Историята, която стои зад песента, споделя за това по какъв начин човек може да премине през проблемите си и да продължи напред.

Tears Getting Sober е въодушевена от това, което мъчи младежите през днешния ден - психическите проблеми.

„ Най-вече паник офанзивите, непрекъснатото усеща за боязън, за малоценност, меланхолия. Песента носи посланието, че въпреки всичко има вяра и единственият късмет да излезеш от това е да пребориш страха си и най-малко да решиш да опиташ да излезе от това нещо, а не да си с мисленето, че всичко е изгубено “, описа Борислав Миланов, композитор и музикален продуцент.
Виктория Георгиева ще показа България на " Евровизия 2020 " Все още не е ясна песента, която тя ще показа
„ Една рана може би няма по какъв начин да остане без белег, само че по-добре е да имаш белег, а не рана, която да е непрекъснато отворена и да се научиш да живееш с този белег “, сподели още той.

Двата полуфинала и огромният край на Евровизия 2020 ще бъдат излъчени на 12, 14 и 16 май. България ще вземе присъединяване във втория полуфинал на 14 май.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР