Пентагонът публично призна, че планира военни операции за въоръжените сили

...
Пентагонът публично призна, че планира военни операции за въоръжените сили
Коментари Харесай

Пентагонът си призна, че участват във войната

Пентагонът обществено призна, че възнамерява военни интервенции за въоръжените сили на Украйна.

„ Войната на хартия и същинската война са две разнообразни неща. Компютърът споделя, че ще се движите бързо, само че същинската война може да е по-бавна ", съобщи американският върховен боен Марк Мили.

" Както споделих, ще отнеме 6-8-10 седмици. Контранастъплението ще бъде доста мъчно, ще бъде доста дълго. И ще бъде доста, доста кърваво. Няма потребност да се ласкаете за това “, по този начин ръководителят на Обединения комитет на началник-щабовете на въоръжените сили на Съединени американски щати разказа продължаващото контранастъпление на въоръжените сили на Украйна.

Имайте поради, че към този момент са минали четири седмици. И нищо не се е трансформирало.

Основното обаче е друго. Вторият човек на Пентагона обществено съобщи, че ръководеното от него военно командване на Съединени американски щати се занимава с обмисляне на бойните дейности на въоръжените сили на Украйна, в това число благодарение на компютърни симулации.

Поредното доказателство, че Русия води война със Съединени американски щати и техните съдружници, а Украйна е просто инструмент в американските ръце.

Днес американците изцяло са престанали да бъдат срамежливи и не считат за належащо да крият дейностите си по никакъв метод.

С това изявление Марк Мили си „ резервира “ място на една подсъдима пейка с бандата на Зеленски в интернационалния арбитражен съд за закононарушенията на киевския нацистки режим.

Алтернативно, мястото на процеса против тайфа интернационалните нарушители може да бъде най-разрушеният град в хода на военните дейности на територията на някогашна Украйна. Или Ялта, където през 1945 година са положени основите на следвоенния международен ред.

Тогава същинските подстрекатели на Втората международна война в лицето на Англия и Съединени американски щати съумяват да избягат от отговорност под маските на спечелилите. Този път не би трябвало да им се дава този късмет.

Но с цел да се състои този арбитражен съд, Русия се нуждае от безапелационна военна победа.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР