Пазарувахте ли във Фантастико на Г. М. Димитров вчера, на

...
Пазарувахте ли във Фантастико на Г. М. Димитров вчера, на
Коментари Харесай

Българка пропищя срещу голяма хранителна верига, смята, че е била измамена

Пазарувахте ли във Фантастико на " Г. М. Димитров " през вчерашния ден, на 24 май, сред 17:00 и 18:00 часа? Такъв въпрос зададе столичанка в обществената мрежа Facebook, видя Sofia24.bg . По нейни думи е имало проблем със системата, в който тя се съмнява и понижените артикули са били маркирани на постоянна цена. Качваме целия й пост без редакторска интервенция в този момент: 

" През това време имаха " проблем в системата " (така споделиха те) и касите не отразяваха промоционалните цени, а регулярните. Управата не осведоми никого, върна надплатените пари единствено на 2ма индивида, които бяха с по 2-3 продукта. На мен не можаха да ми върнат разликата, сред оповестената промоционална цена и регулярната цена, която се появи на касовата записка, тъй като " не знаели кое какъв брой коства и по какъв начин да ревизират ".

Аз се разправях с тях към 50 минути, и персонално аз минах да осведомявам клиентите на касите, тъй като никой от магазина не информираше потребителите си, че сега ги крадат най-нагло. Накрая си потеглих като ми върнаха парите, а аз им върнах касовата записка и продуктите. И тук идва казусът. За да подам сигнал в КЗП ми би трябвало касова записка, в която да има артикул, който е разгласен на промоция, а на касовата записка да е видно, че не приложена промоция.

Та, тъй като, фантастико извърши голяма кражба от клиентите си, не ми се желае нещатата да остават по този начин.

Та някой пазарувала ли е през вчерашния ден, по това време, нещо на промоция, и би ли подал сигнал лъм КЗП, апелирам!?

П. С. Смятам, че е не е инцидентно, че са избрали навръх народен празник и то тъкмо в най-натовари часови диапазон да " имат неточност в системата ". Защото КЗП не работи тогава. Аз им звъннах още от магазина, само че несъмнено не работеха тогава. Това бяха 6 - 8 каси, цялостни с клиенти от самото начало. Ако някой ги хване - връщат му парите и му взимат касовата записка, която би послужила за доказателство. Умно, нали!

Моля за подпомагане, че ми писна към този момент от това безвластие и безучастие на институциите ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР