Пазарджиклийката Пепи Генова, чиито снимки бяха разпространени вчера с обвинението,

...
Пазарджиклийката Пепи Генова, чиито снимки бяха разпространени вчера с обвинението,
Коментари Харесай

Вкараха в чудо случайна жена за спора на Орлов мост

Пазарджиклийката Пепи Генова, чиито фотоси бяха публикувани през вчерашния ден с обвиняването, че тя е дамата, предизвикала абсурда на Орлов мост, при който беше арестуван един от протестиращите в палатковия лагер, съобщи, че ще съди уеб страниците, тиражирали тази " подправена информация ".

Арестуван за 72 часа за безчинство е Петър Кърджилов - някогашен пиар и дясна ръка на наказаната кметица на " Младост " Десислава Иванчева.

Генова разгласи през днешния ден, че ще потърси и правосъдна отговорност от политическите лица, които споделиха фотографията ѝ в обществените мрежи с гневни мнения към нея.

В обществените мрежи през вчерашния ден бе подета акция, че дамата, снимана в спор с протестиращи в столицата, не е от село Поибрене, както оповестиха някои медии, а в действителност е Пепи Генова от Пазарджик.

Генова заяви пред БНР, че приготвя сигнал и до Специализираната прокуратура:

„ Вие знаете ли, че ме заплашват? Те ми стопиха живота единствено за една вечер. Те просто знаят ли тия хора, че такива подправени вести, човек може да почине от терзание?! Не мога да си обясня, за какво тъкмо мен ме набедиха - нямам безусловно никаква аналогия с тая жена “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР