Пайнерката Татяна има чудесен повод за празнуване – днес е

...
Пайнерката Татяна има чудесен повод за празнуване – днес е
Коментари Харесай

Татяна черпи за студент! Певицата се показа до сина си, изглеждат като брат и сестра

Пайнерката Татяна има превъзходен мотив за празнуване – през днешния ден е първият ден от студентския живот на сина й Атанас, който е признат Висше военноморско учебно заведение „ Никола Вапцаров “ – Варна, видя HotArena.

Певицата и наследникът й се щракнаха в обща фотография, а седейки един до различен двамата наподобяват като брат и сестра.

Факт е, че гордата майка поставя голямо усърдие да наподобява безупречно, а Атанас също се гордее от метода, по който наподобява неговата родителка.

По-рано Татяна се щракна и от фитнес залата, която посещава. По коремчето й релефно се откроява преса, а бедрата и дупето й са ултра стегнати.

Много постоянно Татяна си разрешава да пуска снимки, на които е без грим и които не са обработени с Фотошоп, което е почтено за почит и от което съперничките й би трябвало да взимат образец.   

С всяка фотография, която намира място в профилите в обществените мрежи, пайнерката наподобява все по-добре. В всяко ново селфи затвъждава, че е най-перфекната и май няма конкуренция.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР