Павликени има нужда от промяна! Време е да се сложи

...
Павликени има нужда от промяна! Време е да се сложи
Коментари Харесай

Кандидат-кметът от ГЕРБ Ваня Антонова: Ще променя стереотипа на управление в Павликени

Павликени има потребност от смяна! Време е да се постави завършек на еднотипното ръководство в локалната власт, обществото да се освободи от страха и да даде късмет на експертите, специалистите, на знаещите и можещите хора да поведат града и реигона към по-добро. Това бе главното обръщение в препълнения салон на читалище „ Братство - 1884” в Павликени, където се организира заключителното събитие от предизборната акция на Политическа партия ГЕРБ и сътрудниците им от ПД „ Социалдемократи” и Съюз на демократичните сили.

Хората приветстваха претендентите за кметове на обитаемоте места в общината - Христо Радоев за село Батак, Станислав Теодосиев за с.Бутово, Ваня Маркова за Бяла църква, Пламен Петров за Горна Липница, Георги Копчев за Караисен, Владимир Василев за село Лесичери, Илко Костадинов за Недан, Георги Генчев за Патреш и Христо Величков за село Стамболово. Всички те са окуражени и имат ясни и съответни стратегии по какъв начин да работят за благоустрояването на обитаемоте места и за превръщането им в привлекателно място за живеене.

С аплодисменти на сцената бяха посрещнати и претендентите за общински съветници от Политическа партия ГЕРБ и сътрудниците им от ПД „ Социалдемократи” и Съюз на демократичните сили. Утвърдени авторитетни персони в града и района и амбициозни младежи са в листата с номер 43.

Водач на листата е Ваня Антонова, втората позиция е за общинския координатор на Политическа партия ГЕРБ Мирослав Маринов. Трети е младият политолог Венцислав Георгиев.Следва директорката на „ Бюрото по труда” Илийка Иванова. Пети е мениджърът Цанко Цонев, следва педагогът Иван Димитров. На седма позиция е 31-годишният Петър Кънчев, два мандата кмет на с. Дъскот. Осма е психоложката Марияна Добрева, следвана от строителния бизнесмен Севдалин Севданов. Десети е известният доктор доктор Пламен Латев. Следва Тошко Димитров, самодеец, режисьор, 12-и е финансистът Христо Христов, идната позиция е за детския доктор Атанаска Петкова. След нея в листата е 54-годишната Даниела Ковачева-Пачева, ветеринарен механик. Машинният инженер Владимир Василев заема 15-ата позиция, следва 26-годишната Нели Маринова.

Финансисът Цветан Христови 29-годишната Десита Миланова са на другите две позици. Следват Десислава Йорданова – технолог, Борислав Караджов –инженер и юристката Диляна Колева.

Гости на заключителния концерт за закриване на акцията в Павликени бяха народните представители Станислав Стоянов и Станислава Стоянова от ПГ на ГЕРБ.
Вие виждате една листа, в която влизат експерти, специалисти от всички сфери и потвърдили се персони. Но най-хубавото е, че в нея има толкоз доста младежи – амбициозни, знаещи и можещи, те са избрали да останат тук, да работят тук и да отглеждат децата си в Павликени. Затова заслужават вашата поддръжка! Това съобщи в изявлението си Станислав Стоянов. Той съобщи на претендентите безапелационната поддръжка от името на регионалния координатор на ГЕРБ Даниел Панов, ръководител на Националното съдружие на общините в България. Депутатът съобщи и поддръжка от името на евродепутата Ева Майдел. „ Всички ние няма подозрение в това, че най-хубавият избор за Павликени е Ваня Антонова и листата с номер 43 “, съобщи националният представител.



Станислава Стоянова посочи качествата на Ваня Антонова, която е определяна като най-успешния ръководител на Общински съвет в Павликени, която е отборен състезател, диалогичен и предвидлив началник и ще поведе общината с експертност и ясна визия за развиването й.

„ Приех предизвикването да се кандидатирам за кмет на Павликени, тъй като за мен този град и тази община не са просто географско разбиране. За мен Павликени е възприятие! Чувство, обвързвано с детството ми, с учебното заведение,със съучениците,със фамилията ми,с хората, за,които работя “, показа пред стотиците си съграждани Ваня Антонова.

Особено зареждащи за мен бяха срещите ми с младежите, с младите фамилии, които ми обявиха желанието си да останат да живеят и да работят тук, тук да отглеждат децата си, сподели още тя. Всички, с които се срещнах, желаят да се чуват гласовете им, желанията им,потребностите им, професионалните им визии и гражданското им мнение,така както е в доста други градове в област Велико Търново и в България. За страдание, многогодишното еднотипно политическо ръководство в Павликени даде неприятно отражение върху локалната гражданска интензивност. Затова ние сме се обединили към идеята за смяна в обществените връзки. Начело на локалната власт аз ще трансформира точно това - стандарта на кметското ръководство. Затова разгадавам на вас и вашата поддръжка, уточни в изявлението си Антонова.

Кандидат-кметът Ваня Антонова съобщи, че в ръководството си ще употребява опита, който е натрупала като ръководител на Общинския съвет, че знае къде са проблемите и има решения по какъв начин те да бъдат преодоляни. Не с празни обещания, не с разкрасяване на несвършени действия, а с работа, работа и отново работа. Антонова акцентира, че ръководството й ще бъде ориентирано освен към общинския център и центъра на Павликени, а и към крайните квартали и към всички обитаеми места към общината. Изключително значимо е за нас да има вярно систематизиране на общинския бюджет към обитаемоте места, сподели още претендентът за кмет от Политическа партия ГЕРБ.

„ Желая ви да бъдете здрави, вие и вашите фамилии! На 27 октомври изберете с разсъдък и воля, със сърце и мисъл бюлетината с номер 43, с цел да имаме късмет да променим община Павликени към по-добро “, прикани Антонова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР