Павел Дуров, основател и главен изпълнителен директор на Telegram, разкри,

...
Павел Дуров, основател и главен изпълнителен директор на Telegram, разкри,
Коментари Харесай

Собственикът на Telegram разкри кои криптовалути притежава

Павел Дуров, създател и основен изпълнителен шеф на Telegram, разкри, че в капиталовия си портфейл държи два типа криптовалути. 

В неотдавнашна актуализация Дуров означи впечатляващия напредък на платформата за незабавни известия. Той заяви, че при започване на годината приложението е надхвърлило 800 милиона дейни месечни консуматори, като всекидневно са се записали над 2.5 милиона нови консуматори.

Въпреки че сега не платформата не е печеливша, Дуров изрази оптимизъм за финансовото бъдеще на Telegram, заявявайки, че компанията се приближава до рентабилността спрямо съперниците си като Twitter и Snap.

Като част от тактиката си за напредък Telegram емитира облигации на стойност $270 милиона. Макар че Дуров не разкри самоличността на вложителите, той загатна, че те са реномирани фондове. Той разкри, че персонално е вложил в облигациите на компанията, като е закупил една четвърт от издадената сума в символ на убеденост в продължаващото разгръщане на Telegram.

Той заяви още, че има Биткойн , най-голямата криптовалута по пазарна капитализация, както и Toncoin ( TON ), която е самостоятелна от платформата Telegram.

Toncoin е ребранд на истинския блокчейн план TON (Telegram Open Network), който беше създаден от Павел и Николай Дурови. Проектът беше спрян заради юридически спор с Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC) тъкмо преди плануваното му пускане през октомври 2019 година Въпреки това Telegram направи кода с отворен код, което разреши на общността да продължи самодейността без значение.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР