Паула Бадоса и Айла Томлянович обявиха, че ще пропуснат предстоящия

...
Паула Бадоса и Айла Томлянович обявиха, че ще пропуснат предстоящия
Коментари Харесай

Бадоса и Томлянович пропускат Australian Open


Паула Бадоса и Айла Томлянович оповестиха, че ще пропуснат идния шампионат от Големия шлем заради травми.

Първата ракета на Испания получи мускулна контузия по време на четвъртфинала си против Беатрис Хадад Мая в Аделаида. Макар и да завоюва след два часа и половина игра, Бадоса се отхвърли от шампионата още преди да пристигна време за полуфинала ѝ.

„ Нараних се и резултатите от проучванията демонстрират, че би трябвало да напусна кортовете за няколко седмици, “ написа тя в обществените мрежи в събота. „ Тъжна съм, че ще пропусна Australian Open, ще ми липсва. Ще направя всичко допустимо, с цел да се завърна колкото се може по-бързо. “

Бившата №2 стигна до осминафинал през предходната година, като това е най-хубавото ѝ показване в Мелбърн досега.

Голямата вяра на домакините при дамите Айла Томлянович се отдръпна заради травма на коляното:

„ Писането на това известие е мъчително, само че за жал няма да се състезавам на тазгодишния Australian Open, “ заяви тя.

„ Направих всичко по силите си, с цел да се възстановя, само че не ми стигна времето. Това беше мъчно решение, само че би трябвало да послушам тялото си. Не е загадка, че това е обичаният ми шампионат и за мен е мъчително това, че пропущам чудесна опция да играя пред сънародниците си и да бъда заобиколена от толкоз обич и от невероятна атмосфера. “

Световната №35 стигна четвъртфиналите на последните два шампионата от Големия шлем, на които взе участие – Уимбълдън и US Open през предишния сезон.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР