Тържествена церемония по удостояване с висши офицерски звания на военнослужещи

...
Тържествена церемония по удостояване с висши офицерски звания на военнослужещи
Коментари Харесай

Удостоиха с висши офицерски звания военнослужещи от Българската армия

Тържествена гала по почитане с висши офицерски звания на военнослужещи от Българската войска се състоя през днешния ден в Президентството. На нея участваха президентът и висш главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев , министърът на защитата Атанас Запрянов , заместник-началникът на защитата генерал-лейтенант Михаил Попов , командирът на Сухопътните войски генерал-майор Деян Дешков и членове на политическия кабинет на министъра на защитата.

С укази на президента двама военнослужещи бяха удостоени с висше офицерско звание „ бригаден военачалник “ – полковник Мирослав Костадинов и полковник Румен Петков , административен началник – ръководител на Военно-апелативния съд. Радев назначи бригаден военачалник Мирослав Костадинов за пълководец на 2-ра механизирана бригада.

Бригаден военачалник Костадинов изрази благодарност от името на двамата офицери за оказаната чест и уточни, че гласуваното доверие във времена на рационализация и промени в подготовката на Българската войска, е осъзната отговорност .

АКФ: „ Вълкът на Върбовка “. Как с поддръжка от управляващите Румен Гайтански се приближава до построяването на най-големия инсинератор за отпадъци в България

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР