Пътуваш в асансьор до високите етажи на бизнес сграда. До

...
Пътуваш в асансьор до високите етажи на бизнес сграда. До
Коментари Харесай

Секс с непознат? Защо не

Пътуваш в асансьор до високите етажи на бизнес постройка. До теб стои индивид от противоположния пол, облечен делово и със безценен парфюм. Той (тя) те поглежда сластно, натиска копчето STOP и...

Оказва се, че точно сексът с чужд е измежду най-често срещаните полови мечти и при двата пола. Любопитен факт е, че тъкмо тази фикция се среща повече при по-зрели хора, до момента в който младите са по-склонни да се възбуждат мисловно от опити в леглото.

 Снимка 327213

Ако дамите са по-склонни да фантазират, само че по-малко от тях биха посмели действително да се впуснат в сходна случка, то мъжете напълно непосредствено си признават, че доста се възбуждат от концепцията за секс с непозната. Те не биха се поколебали, в случай че им се отдаде сходно прекарване с мечтаната хубавица.

 Снимка 327210

Както и да постъпват другите хора обаче, в случай че им се случи да попаднат в действителна обстановка, сексът с чужд постоянно ще намира място в класациите на най-разпространените еротични мечти.

 Снимка 306658

А фантазирането е директен път към същинското наслаждение в секса, тъй че давайте самоуверено. Секс на покрива, на паркинг, в аероплан, или в тоалетната на първокласен ресторант - развихрете се в мислите си и същото ще ви се случи и в леглото с обичания човек.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР