“Пътувахме, рязко стана задръстване. Когато стигнахме мястото на инцидента попитах

...
“Пътувахме, рязко стана задръстване. Когато стигнахме мястото на инцидента попитах
Коментари Харесай

Очевидци на катастрофата с автобуса: Беше истински ужас

“Пътувахме, внезапно стана запушване. Когато стигнахме мястото на случая попитах какво се е случило и дали можем да помогнем. Казаха ни, че можем да извозваме хора до болничното заведение. Това, което видях, беше много неприятна панорама - ревящи деца, крясъци, викове, цялостен смут. Имаше пожарникари и служители на реда, само че нямаше никакви коли за спешна помощ ”, описа пред Теодор Бочев, очевидец на злополуката със сръбския рейс, цялостен с деца.

“Видях, че и мой другар, който беше тръгнал по-рано, също е спрял да оказва помощ. Най-много ме притенсиха дечица, които ревяха и сочиха към татко си, който беше в доста тежко положение. Моля се той да е добре ”, сподели още Бочев.

По думите му първият, оказал помощ на потърпевшите, е доктор, карал зад рейса.

“Първото нещо, което видях бяха няколко дечица. Спирайки, видях автобус, от който излазваха дечица в извънредно положение. Взех аптечката и потеглих да търча към автобуса ”, описа Живко Стамболиев, различен очевидец на тежкия случай.

Благодарение на лекаря, който е бил на място, помощта е била проведена и той е давал насоки по какъв начин да бъде помогнато на потърпевшите, описа още очевидецът.

“Ситуацията беше ужасна! За първи път изпитвам подобен смут! ”, показа Стамболиев.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР