Пътно нарушение на столично кръстовище едва не доведе до катастрофа

...
Пътно нарушение на столично кръстовище едва не доведе до катастрофа
Коментари Харесай

Шофьор заплашва моторист, снимащ нарушението му на столично кръстовище

Пътно нарушаване на столично кръстовище едвам не докара до злополука и ранени. Инцидентът е станал към 20:30 часа през вчерашния ден на бул. "Възкресение " в квартал „ Красна Поляна “ нощес. За това алармира пред Novini.bg, мотористът, който е снимал любителско видео от случая.

От фрагментите се вижда, че водач с автомобил, включващ се в придвижването от спирката на рейсовете, засича моториста, предприемайки маневра за ляв-обратен завой (който е неразрешен там) и, с цел да избегне конфликта се постанова да се изтегли към трамвайните релси. Веднага по-късно мотористът препречва пътя на колата, с цел да изясни на нарушителя, че основава причина за ПТП. Вместо да се извини обаче нарушителят стартира да наскърбява и заплашва.



„ Той просто спря като арабин в пустиня и с цялата си безочливост включи индикация за осъществяване на неразрешената маневра “, показва възмутеният участник в придвижването.

„ Точно поради сходни дейности на това място си отидоха от този свят доста други сътрудници мотористи. Бях извънредно обиден от случилото се и не съумях да си изкажа всичко, изключително когато стартира и да ме наскърбява “, споделя още читателят ни.

Той прецизира, че камерата с която е снимано е със необятна леща и изкривява облика, наподобява, че е превишена скоростта за придвижване, само че не е по този начин.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР