Пътният полицай, който бе заснет да взима подкуп на бул.

...
Пътният полицай, който бе заснет да взима подкуп на бул.
Коментари Харесай

Заснетият подкупен катаджия е дисциплинарно уволнен

Пътният служител на реда, който бе сниман да взима рушвет на бул. " Васил Левски " е дисциплинарно уволнен и е формирано досъдебно произвеждане. Това заяви вътрешният министър Валентин Радев на постоянния си месечен брифинг.

Той добави, че във връзка с абсурда за непроверените туристи на Летище София от контролните органи, са осъществени 13 инспекции . Следват 8 чиновници с санкции.

На въпрос дали Министерство на вътрешните работи има някаква информация от резултати от експертизата на избягалия Пелов, основният секретар Младен Маринов уточни, че е предоставена да се направи инспекцията, само че към момента няма резултати.

 Проверяват дали избягалият пандизчия Пелов е писал писмото
Проверяват дали избягалият пандизчия Пелов е писал писмото

Експерти се занимават с писмото, изясни Цачева

Министър Радев регистрира още понижение на пътнотранспортния травматизъм със 17% в интервала от януари до май 2018 година 2365 са тежките пътнотранспортни катастрофи, починалите са 185, а ранените са 3044 души.

Борба с корупцията в Министерство на вътрешните работи в интервала януари-май 2018 година се регистрира със 153 сигнала, формирани 24 дисциплинарни производства, уволнени са 8 чиновници, а 14 са формираните досъдебни производства.

Вътрешният министър се похвали още с 5% нарастване по отношение на предходната година на доверието към Министерство на вътрешните работи - достигнало е до 44%.

 Спад на жертвите при произшествия у нас, само че с малко
Спад на жертвите при произшествия у нас, само че с малко

България и Румъния още веднъж на челно място в Европейски Съюз по смъртност на пътя

Предвидено е командироване и на 1000 полицейски чиновници от вътрешността в страната в областите Бургас и Варна за лятото .

По отношение на абитуриентските балове от випуск 2018 година Радев съобщи, че е било засилено полицейското наличие към сборните пунктове на зрелостниците и образователните заведенията, а Министерство на вътрешните работи популяризира и видеоклип с рекомендации.

 С видео Пътна полиция предизвестява зрелостниците
С видео Пътна полиция предизвестява зрелостниците

Полицейски ескорти ще съпровождат зрелостниците
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР