Пътниците от автобуса за поклонници, който напусна магистралата Вараждин-Загреб и

...
Пътниците от автобуса за поклонници, който напусна магистралата Вараждин-Загреб и
Коментари Харесай

Свидетелства от катастрофиралия полски автобус в Хърватия: Беше ужасно, хората смятаха, че умират

Пътниците от рейса за поклонници, който напусна автомагистралата Вараждин-Загреб и които са в хърватски лечебни заведения, са най-вече постоянни.

Тези в по-добро здравословно положение са изписани и превозени до Полша.

Полският портал “Факт” беседва с две дами, които са в болничното заведение в Загреб и са оживели след ужасния случай.

Беата Криховяк споделя, че рейсът е бил ръководен от опитни водачи и че е нямало индикации, че може да се случи сходна покруса.

„ Бях шокирана, че това се случи. Не помня момента на случая, тъй като спях. Беше секунди. Не припаднах, само че бях заседнала, затисната от други хора. Видях хора, които не можеха да се движат. Чаках да отворят рейса и да ме изкарат. Не знаех какво се случва към мен, тъй като бях заклещена сред седалките”, споделя Беата.

„ Сякаш чаках с часове, а чаках помощ към 13 минути “, сподели тя.

“Беше извънредно, задъхване, стенове, хората смятаха, че умират. Някои бяха смачкани. Страшно е да видиш хора без кожа на лицата. Шок. Невъзможно е да се опише”, споделя Беата, която е в този момент в Меджугорие с майка си.

Zofia Kasprzyk, въпреки това, споделя, че един ден ще се върне в Меджугорие, без значение от ужасния случай, който е претърпяла.

„ Благодаря на Господ и Богородица. Веднага откакто се възстановя, ще отида още веднъж в Меджугорие. Аз съм смела и религиозна. Моля се всеки ден “, сподели оживялата Зофия.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР