Пътен инцидент претърпял мъжът на Гала преди дни. Стефан блъснал

...
Пътен инцидент претърпял мъжът на Гала преди дни. Стефан блъснал
Коментари Харесай

Стефан на Гала ПОМЛЯ джип за 150 бона! Водещата едва не колабирала

Пътен случай претърпял мъжът на Гала преди дни. Стефан блъснал лъскавия си джип за 150 бона на столичния бул. „ България ". По време на случая не бил дружно с тв звездата, а самичък, само че се отървал без пострадвания. Щети имало единствено по баровското возило, което останало без номер и със счупен фар.

Ремонтът щял да коства прескъпо, тъй като частите за БМВ Х6, каквото тв двойката кара от три години насам, не са по никакъв начин евтини. Двамата се снабдиха с мощното возило, до момента в който Стефан към момента бе на хранилка в предаването на жена си и вземаше крупна заплата като ководещ.

Срещу солидния кеш от 150 бона те се радват на типичен екстри като кожен салон, автоматизирана старт-стоп система, стопляне на седалките, зоново разграничен климатроник, тв приемник и какво ли още не.

Гала не сяда зад кормилото на джипа, а обичаният й се подвизава и като неин водач. Именно той всяка заран я откарвал до студиото на „ На кафе ", а след това я прибирал до дома им. Когато Стефан съобщил на тв водещата, че е аварирал, тя едвам не припаднала, тъй като имала зад тила си тежък пътен случай в предишното, който я белязал вечно и до ден сегашен тя изпитвала под паника боязън от дълги пътувания, напомня „ Ретро “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР