Пастрокът, обвинен в нанасяне на средна телесна повреда на 5-годишното

...
Пастрокът, обвинен в нанасяне на средна телесна повреда на 5-годишното
Коментари Харесай

Пастрокът, пребивал и унижавал 5-годишно дете, остава в ареста

Пастрокът, упрекнат в нанасяне на междинна телесна щета на 5-годишното дете в Пловдив, снимал по какъв начин удря детето по лицето и се гаври с него. Това стана ясно в правосъдната зала по време на гледането на мярката за неотклонение на Петър и майката на момчето - Стела, съобщи " ".

По думите на прокурора по делото, в телефона на пастрока са открити видеоклипове, на които се вижда по какъв начин детето и той са голи. Мъжът го удря грубо, като на видеото оповестява коя дата е и какво следва да се случи.

На единия от клиповете детето е съборено с удари от стол пред компютъра. 5-годишното момче пада, по-късно е ритано. Въпреки всичко, малчуганът се изправя като боец.

Прокурорът по делото уточни, че ѝ е неловко като жена и майка да опише всяко едно деяние на пастрока.

" Стореното е безгранично прекосяване на всички полезности, морал и устои. Упражнено е физическо и вербално принуждение, снимано е непрекъснато оскърбление ", уточни обвинителят в правосъдната зала.

" На 21 ноември нанася жесток побой над детето. От този видеоклип се вижда, че с удари по лицето го събаря от стола пред компютър. То е чисто голо. След като пада на земята, подсъдимият го подвига за краката ", сподели прокурорът.

В залата стана ясно още, че пастрокът два пъти е осъждан за владеене на наркотични субстанции. Характерно за него били несъответстващото държание и експанзията.

" Налице са доказателства, че използването на опиати води до тези му положения. Последното му наказание е от 2023 година - за владеене на опиати и за пречене на полицията да си прави работата ", сподели представителят на държавното обвиняване.

На 11 януари пастрокът Петър е заварен пред входа на жилището си да изхвърля отпадък. Полицаите откриват в чувала движимости на детето, включително халат.

И майката, и пастрокът настояват, че детето не е пребито, а се е изгорило при къпане в банята.

След полученото пострадване, обаче, не е потърсена здравна помощ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР