Никол Росенова завърши напето място в шестия сезон на Хелс

...
Никол Росенова завърши напето място в шестия сезон на Хелс
Коментари Харесай

Пълен обрат в живота на Никол след Хелс китчън

Никол Росенова приключи напето място в шестия сезон на " Хелс китчън ". Тя бе последната жена в това издание на риалитито. 32-годишната силистренка разкри пред Гала, че е взела значимо решение за бъдещето си след предаването. Както е известно, готвачката работи от дълги години в Испания, само че счита да завърши с тази страна.

" Записах се за предаването, тъй като за две години нещата ми се случиха доста бързо. Завърших " Кордон Бльо ", по-късно започнах работа в един от най-хубавите заведения за хранене с три звезди " Мишлен " и някакси имах потребност от още по-голяма мотивация. Именно за това взех решение да предизвикам себе си ", разкри тя в предаването " На кафе " по " Нова телевизия ".



" Зрителите не съумяха да видят положителната ми страна. Извън кухнята съм извънредно бодър, готин човек, само че облека ли си куртката се трансформирам в нещо като супермен. Сложа ли си куртката, просто всичко завършва, ставам принципен човек и нямам право на развлечение. Не можах да покажа другата ми част. Отпадането ми го дължа на това, че в границите на една седмица си потеглиха Симона и Царина, които ми бяха извънредно близки и някакси това до някаква степен ме срина в един миг. Просто фактът, че съм единствената жена и трябваше да се боря с всички. За жал не ми доближиха силите, на което дължа отпадането си. Доволна съм от себе си, считам, че посланието ми доближи до доста дами, което беше основната цел ", добави тя.

" Засега оставам в България. Първо ще се върна в Испания за към 10 дни, с цел да видя родителите си и да отида на концерт на Тейлър Суифт, който отдавна очаквам. Имам две татуировки свързани с нея. После се връщам в България, тъй като считам да се осъществявам тук. Работя над авторско меню, което е вид " Мишлен " и ще си разтварям бутиков ресторант, най-вероятно в София. Това ми е задачата сега. Просто желая да покажа още повече от това, което мога, и да го потвърдя с нещо, което го няма в България ", приключи Никол.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР