Първото полугодие ще мине под знака на предстоящите европейски избори.

...
Първото полугодие ще мине под знака на предстоящите европейски избори.
Коментари Харесай

ГЕРБ: Европейският дебат е важен за България

Първото полугодие ще мине под знака на идните европейски избори. Хубавото е, че ще имаме времето хората да могат да осъзнаят значимостта да се гласоподава на тези избори и какъв брой е значим европейският спор в България. Това съобщи в предаването „ Плюс-Минус” по Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев.

,,Темите, които касаят Европа, не са толкоз надалеч от нас, тъй като те рефлектират и върху България, както да вземем за пример беше с пакета Мобилност, за който считам, че успяхме да извоюваме положително решение'', сподели Гаджев и добави, че по думите му тази година няма да има повече от два избора.

,,За страдание нашите упования за 2019 година са да бъде такава, каквато стартира – със кавги и провали в едно ръководство. Скандалът с винетките, с избора на нов аероплан, митингът на българските превозвачи. Очакваме края на това управление”, съобщи Иван Иванов от Българска социалистическа партия.

„ Тази коалиция надали ще приключи този мандат, тъй като то не носи позитиви, а единствено негативи. Като цяло тази коалиция е раздирана от противоречия”, разяснява още депутатът.

,,По тази логичност Българска социалистическа партия също би трябвало да се разпадне, тъй като и тя е раздирана от противоречия'', отвърна му Гаджев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР