Първоначално помислих че съм попаднал на публикация на Неновините, или

...
Първоначално помислих че съм попаднал на публикация на Неновините, или
Коментари Харесай

Епидемиолог за медала на Мира Кожухарова: Мислех, че съм попаднал на публикация от Неновините

" Първоначално помислих че съм попаднал на обява на " Неновините ", или че някой си прави кофти смешка ". Така преподавателят в Лондонското учебно заведение по тропическа медицина, епидемиологът доктор разяснява от здравния министър за приноса й в оправянето с епидемията от COVID-19 у нас.

" Мисля че политическите събития в България с лекост бият по подигравка и най-талантливите сценаристи на саркастични комедийни скечове. Да повторим: министърът на здравето на страната с най-ниското имунизационно покритие в Европа, най-високата смъртност на глава от популацията в Европа, и евентуално в челната тройка на планетата по този индикатор, където и сега всеки ден умират по над 100 индивида от предотвратимо заболяване, награждава със златен (ЗЛАТЕН!) орден епидемиологичния си консултант за ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН принос! Впечатляващ принос, и забележими резултати в действителност. Но всеки ден, за 130 индивида, и безброй техни сродници и другари това не е черен комизъм, а персонална покруса ", написа още доктор Марков на профила си във Фейсбук.
Епидемиолог обясни за какво утвърдените ваксини са ефикасни против новия вариант на ковид
„ На 20 и 21 септември бяха открити първите представители на новия мутирал вирус, и да – той е нов вирус “. Това подчер...

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР