Първо Симеон Райков изравнява от фаул, а после е спънат

...
Първо Симеон Райков изравнява от фаул, а после е спънат
Коментари Харесай

Последната победа на Черно море срещу ЦСКА е с Гонзо

Първо Симеон Райков изравнява от фаул, а след това е спънат от Тодор Янчев и реферът свири дузпа. От бялата точка Бакари литва вратаря Черни – 2:1. В края на дуела нервите на треньорите на ЦСКА не устоят. В 87-ата минута Стойчо Младенов е изпратен на трибуните, а минута по-късно е изпъден и неговият асистент Анатоли Нанков.

В общия баланс сред двата отбора в елита с преимущество са “армейците ” – 57 победи, 34 равни и 13 загуби, с голова разлика 201:71. В София мачовете са 54 – 43 победи за ЦСКА, 9 равни и 2 загуби, при голово съответствие 139:37.

Двубоите във Варна са 48 – 11 победи за Черно море, 25 равни и 12 загуби, при голово съответствие 34:60. В Каварна срещите са 2 – две победи за ЦСКА с 2:0 и 1:0.

Трябва обаче да се означи, че до рухването на режима у нас през 1989 година Черно море бе боен тим и значително крайният излаз от срещите му с ЦСКА беше с предупреден край. Не по този начин стоят нещата през този век, в който „ моряците ” записаха четири победи над „ алените ”. Най-големият триумф на Черно море против ЦСКА е на 8 май 2004 година Тогава варненци бият противника с 3:0 във Варна, а гостите излизат с запаси, защото Ферарио Спасов взема решение да резервира титулярите за финала за купата с Литекс след няколко дни. На вратата им дебют прави Генко Славов, а в офанзива за първи път се появява Мирослав Манолов, който три години по-късно ще премине при „ моряците ”.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР