Първият видеоклип популяризира България и е със заглавието "Няма как

...
Първият видеоклип популяризира България и е със заглавието "Няма как
Коментари Харесай

България като ”скрито бижу” в клип за европредседателството

Първият видеоклип разпространява България и е със заглавието "Няма по какъв начин да не се влюбиш в нея от пръв взор! “. Той споделя за страната ни през очите на двама герои, в чиито функции влизат актьорите Лорина Камбурова и Бойко Кръстанов. Видеото е продуцирано от Димитър Гочев, режисьор е Божидар Велинов, а сценаристи са Мирон Крумов и Мариана Събева. Представен беше и клипът с целите на Българското председателство.

Видеоклипът "Това е България “ има една съществена и ясна задача - посредством него да покажем България като "скритото украшение “ на Европа, означи министърът на Българското председателство Лиляна Павлова.

"България, която е непозната, показана през погледа на младежите, в която няма по какъв начин да не се влюбиш от пръв взор. През погледа на история, обичаи, просвета, стопанска система, цифрови благоприятни условия “, съобщи тя.

"Визуализираме метода, по който желаеме да достигнем до всички, които се интересуват от Председателството и какво е България “, изясни Лиляна Павлова.

"Планирали сме 3 клипа. Днес представяме 2 от тях. Единият клип е "Това е България “, с който желаеме да покажем България, която е може би непозната за част от гостите ни. Вторият клип разказва целите на Българското председателство “, уточни министърът.

"Третият клип ще покаже известните българи, българските достижения, какво сме дали на света. Надявам се в идващите седмици да можем да го представим “, разяснява Лиляна Павлова.

"Музиката на Председателството е особено композирана от Краси Тодоров. Ще се употребява във всички аудио-визуални материали “, сподели още министърът.



Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР