Първият в света Университет за обучение на актьори за филми

...
Първият в света Университет за обучение на актьори за филми
Коментари Харесай

Първият порно университет в света отвори врати

Първият в света Университет за образование на артисти за филми за възрастни е открит в колумбийския град Меделин. Той отвори порти през май тази година. Основателката му е сполучливата актриса Амаранта Ханк.

Учащите в него ще се образоват в техниката на снимането на филми за възрастни и разпространяването им по-късно. Предвиждат се и лекции на тематика "Какво има значение за ерекцията ", както и на практика извършения, също по този начин по какъв начин да създадем идеалния фон и по какъв начин да бъдеш актриса в такива филми в обществото на мачовци.

Във висшето образователно заведение към този момент са се записали 12 студенти, оповестява Sun.

Амаранта Ханк, чието същинско име е Алехандра Омана Руиз, в началото е работила като публицист и става известна в родната си Колумбия, откакто губи бас и би трябвало да се съблече за списание Soho, в случай че футболният тим Deportivo Cucuta стигне в горната дивизия, съобщи Дир.бг.

След триумфа на тези фотоси, Амаранта Ханк "яхва вълната " и трансформира професионалния си път, за което в никакъв случай не е съжалявала. Сега тя желае да помогне на начинаещи порно артисти също да съумеят в кариерата, като им преподава в университета. Ханк няма самообладание да стартира с практическите занимания, като основната ѝ цел е да научи студентите си по какъв начин да се забавляват, вършейки тази работа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР