Първият съдийски семинар по програмата "Ментори и Таланти" на 3-о

...
Първият съдийски семинар по програмата "Ментори и Таланти" на 3-о
Коментари Харесай

Съдиите се хвалят за резултатите от програмата Ментори и таланти

Първият съдийски семинар по програмата "Ментори и Таланти " на 3-о равнище бе проведен и извършен в интервала от 27 до 31 октомври 2017 година в това число, осведоми bfunion.bg.

Всички участници бяха настанени в хотел "Спорт палас " и по традиция имаха опция да употребяват терена и пистата на стадион "Хаджи Димитър " в Сливен плюс помощните стадиони в непосредствена непосредственост до него.

Всеки един от петте съдийски екипа от равнище 3 бе назначен на среща от Втора лига, като всички гении се показаха на предстоящо положително равнище, защитавайки реномето си и демонстрирайки своите качества, с помощта на които вземат участие в програмата. Шестият екип бе женската съдийска тройка от равнище 2, която по справедливи аргументи не можа да вземе присъединяване в извършения по-рано през месеца семинар на съответното равнище и се включи доста добре с ръководенето на среща от ЮИ Трета Лига.

През всеки от дните 18-те гении имаха разнообразна стратегия, включваща голям брой занятия в зала с лектори от Инструкторския Панел (ИП), видеоанализ на клипове от мачовете им с присъединяване на менторите, Семеен кодекс и ИП, а по този начин също и ежедневна работа на терен. По традиция те участваха екипно в решаването на новия интерактивен смесен тест (за месец октомври 2017 година), като представянето им може да бъде несъмнено като доста положително. Също по този начин по традиция бе оценено тяхното тегло, BMI и % на подкожни мазнини.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР