Първият съдебен окръжен прокурор на Ню Мексико Мери Кармак-Алтуис официално

...
Първият съдебен окръжен прокурор на Ню Мексико Мери Кармак-Алтуис официално
Коментари Харесай

Официално обвиниха Алек Болдуин за смъртта на оператора Халина Хътчинс

Първият правосъден областен прокурор на Ню Мексико Мери Кармак-Алтуис публично повдигна обвинявания против артиста Алек Болдуин за непредумишлено ликвидиране по отношение на съдбовната пукотевица по оператора Халина Хътчинс. Оръжейника на кино лентата " Rust " Хана Гутиерес-Рийд, която е носела отговорност за револвера, с който стана случая, също е с повдигнато обвиняване. Ако съдът ги признае за отговорни, може да получат присъда от пет години затвор.

" В деня на стрелбата доказателствата демонстрират, че не по-малко от дузина безразсъдни дейности са осъществени в късото време, като те даже не включват безотговорното боравене с огнестрелно оръжие от Болдуин, " се споделя в изказване на обвиняването.

" Чрез деяние или безучастие в позицията си на продуцент, Болдуин директно е съдействал за рисковите дейности, които са довели до съдбовния край “, изяснява още прокурорът.

Припомняме, че Хътчинс беше смъртоносно простреляна на снимачната площадка на " Ръжда “ в ранчото Бонанза Крийк в Санте Фе през октомври 2021 година, откакто реквизитният револвер на Болдуин изстреля военен патрон, улучвайки я в гърдите. Тя беше на 42 години. Режисьорът на кино лентата Джоел Соуза също беше ранен, само че прокуратурата по-рано съобщи, че няма да бъдат повдигнати обвинявания по отношение на раните му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР