Първият Outlet магазин на полската верига за производство и търговия

...
Първият Outlet магазин на полската верига за производство и търговия
Коментари Харесай

CCC отвoри врати първия си Outlet магазин |

Първият Outlet магазин на полската верига за произвеждане и търговия с обувки и чанти CCC отвори порти на 1 ноември в Мол Пловдив. В CCC Outlet посетителите ще намерят комфортни обувки, боти, сникърси, маратонки, ботуши, чанти и аксесоари от обичаните си марки Lasocki, Jenny Fairy, Gino Rossi, DeeZee и други с добре познатото високо качество, само че на 50% от постоянната цена на продуктите.

Дългогодишният опит на компанията в производството и търговията обезпечава на клиентите високо качество, рационални цени и атрактивен дизайн. За това се грижат специалистите на ССС, които деликатно сортират най-хубавите материали и построяват разнороден подбор от разнообразни модели и марки. Всяка нова сбирка включва както модерни решения, отговарящи на горещите трендове в стила, по този начин и типичен елегантни обувки за мъже и дами. ССС също по този начин предлага спортни линии и оферти за децата.

В рамките на един фешън сезон компанията показва близо шест хиляди модела обувки и чанти, а общият брой регистрирани търговски марки, благосъстоятелност на ССС, са 67. Голяма част от тях са показани и в България наред с най-популярната – марката Lasocki за произведения от естествена кожа и Gino Rossi, спечелилата благосклонностите с елегантния дизайн и изключителния комфорт на моделите. А чантите и обувките от новата на българския пазар марка DeeZee станаха шлагер след младежите. От преди месец дамите могат да избират от огромно многообразие модели чанти на марката Quazi, показани във всичките 18 магазина на ССС в София, Пловдив, Плевен, Русе, Стара Загора, Габрово, Ловеч, Велико Търново, Бургас и Варна.
„ Българските клиенти са уверени в качеството и разнообразието, които предлагаме. Ценовата тактика на компанията е в това да предлага първокачествен артикул на налични цени. Следваме мотото, че модата е право, а не разкош. Планираме да се развиваме и да растем в страната, тъй че от ден на ден хора да имат достъп до стилни чанти и обувки на рационални цени. ”, разяснява Венцислав Огнянов, Генерален шеф на ССС за България и Сърбия.

CCC е пазарният водач в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. Групата има над 1200 магазина с обща повърхност над седемстотин милиона квадратни метра, ситуирани в търговски центрове в 29 страни, както и лична фабрика за кожени обувки в Полша. Широкият подбор от обувки на налични цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и децата от всички възрастови групи. CCC продава над 52 милиона чифта обувки годишно.

CCC работи на правилото на мултибранд концепцията, която включва продажбата на доста марки за обувки под един покрив. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага произведения от естествена кожа. Повече от половин век той е бил наличен единствено за дамите, само че в този момент към този момент и мъжете могат да се възползват от него с линиите Lasocki Fashion For Men и Lasocki Casual, както и децата – с сбирките Lasocki Kids и Lasocki Young.

В допълнение към личните марки като Jenny Fairy, Clara Barson, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano и други CCC също по този начин предлага лицензирани сбирки от обувки. Пример за това е сбирката Disney, която е обожавана от децата поради обичаните детски анимационни герои. Към необятната гама от обувки магазините на CCC оферират също фешън чанти и аксесоари.

CCC вкарва най-новите трендове в света на модата на полския пазар, като в това време предлага налични цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да дават отговор на най-високите упования на клиентите. Модни и налични артикули се оферират на клиенти в Полша, Унгария, Словакия, Чехия, Австрия, Хърватска, Словения, България, Германия, Сърбия, Русия, Латвия, Литва, Украйна, Румъния и Естония, Молдова, Гърция и Швеция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР