Първият месец от новата година носи още вълнуващи филмови изживявания

...
Първият месец от новата година носи още вълнуващи филмови изживявания
Коментари Харесай

Легендарният Джеймс Бонд, семейство Круд и запленяващ криминален трилър очакват зрителите в А1 Видеотека през януари

Първият месец от новата година носи още вълнуващи кино преживявания с А1 Видеотека. През януари клиентите на Xplore TV ще могат да гледат на домашния ТВ екран двадесет и петия филм от поредицата на Джеймс Бонд “Смъртта може да изчака “, продължението на обичания на цялото семейство „ Круд 2: Нова ера “ и увлекателния престъпен трилър „ Тя няма виновност “.

През януари клиентите на А1 Видеотека могат да се насладят на „ Смъртта може да изчака “ - най-новата глава от историята на именития сътрудник. В началото на лентата Джеймс Бонд  (Даниел Крейг) e в Ямайка и към този момент напуснал дейна работа, се е откъснал от предходния си живот. Това внезапно се трансформира, когато при Бонд идват сътрудниците Феликс Лейтър и Логан Аш, а по-късно и Номи - дамата, която го е наследила като сътрудник 007. Те вършат всичко по силите си да го убедят да им помогне в най-опасната задача до момента. Бонд поема задачата, обвързвана със избавяне на човечеството от биологично оръжие с капацитет за цялостно опустошение. Това го въвлича в смъртоносна игра с разнообразни врагове, като Луцифер Сафин, изигран от носителя на Оскар Рами Малек, която го кара да се съмнява даже в най-близките си.

Мобилен оператор с писмо до Корнелия Нинова: Увеличението на цените е неизбежно
А1 се обърна с отворено писмо до министъра на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова. В него от компанията показват, че липсва дилог...
Прочети повече
За почитателите на анимационните филми Xplore TV предлага отлична опция да прекарат прелестно време пред ТВ екрана с героите на „ Круд 2: Нова ера “. Това е вторият филм от обичаната за доста деца поредност, отдадена на едноименното семейство, който е с професионален дублаж на български език. Преминали през съществено количество рискове, измежду които зъбати зверове и „ края на света “, членовете на праисторическото семейство имат потребност от ново място за живеене. Те се насочат на странствуване в търсене на своя нов дом. Идеалното място обаче се оказва с един значителен минус – там към този момент живее различен. Семейство Круд се натъкват на семейство Хомосапиенс, което ги въвлича в един напълно нов и чужд свят.

Криминалният трилър “Тя няма виновност ”, който клиентите на Xplore TV могат да гледат в А1 Видеотека през януари, наблюдава историята на американеца Бил, изигран от Мат Деймън. Той изоставя щата Оклахома, с цел да замине за Франция, където щерка му е упрекната за убийството на своя другарка. Двамата са отчуждени един от различен, само че като всеки родител той прави всичко по силите си, с цел да потвърди, че тя е почтена. Бил се сблъсква с езиковата преграда, културните разлики и комплицирана правна система, които вършат неговата задача съвсем невъзможна и извънредно напрегната.


Със своите над 20 000 заглавия А1 Видеотека дава опция за феновете да се насладят на хитови продукции в дома си против налична такса. Xplore TV е с интерактивни функционалности, посредством които запомня желанията на клиентите и с времето се „ научава “ да им предлага подобаващи за техния усет заглавия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР