Първият кръг от консултациите на Има такъв народ с останалите

...
Първият кръг от консултациите на Има такъв народ с останалите
Коментари Харесай

Първи кръг на преговори - Има такъв народ представя програмата си си пред Демократична България

Първият кръг от консултациите на " ИТН " с останалите парламентарни групи за сформиране на постоянно държавно управление към този момент стартира. Най-многочислената политическа мощ в Народно събрание ще беседва с всички партии без ГЕРБ.

На масата за договаряния в зала " Запад " на Народното събране сядат представителите на " Демократична България ", отпред с Христо Иванов и Атанас Атанасов. От страна на " ИТН " вземат участие Тошко Йорданов, Филип Станев, Ивайло Вълчев и Виктория Василева.

" Благодаря ви, че приехте поканата за тази среща. Надявам се да протече умерено и елементарно, тъй като най-малко от наша позиция нямаме разминавания. И да имаме някакви разлики те са в метода на реализиране на крайната цел ", съобщи Тошко Йорданов от " ИТН ". Той прикани да се даде добър знак, с цел да има държавно управление.

" Колеги и ние да благодарим за поканата. Самият факт, че минаха тези избори по метода, по който минаха, че подобрихте своя резултат, е поредност от положителни знаци. Ще участваме в това с позитивизъм и оптималната сила от наша страна ", акцентира от своя страна Христо Иванов.

След разманата на първите думи срещата продължи при закрити порти.

Очаквайте детайлности

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР