Първият ден на пролетта на 2023 г. завинаги ще остане

...
Първият ден на пролетта на 2023 г. завинаги ще остане
Коментари Харесай

Любопитни детайли от сватбата на племенницата на принцеса Даяна

Първият ден на пролетта на 2023 година вечно ще остане запечатан в паметта на лейди Амелия Спенсър. Защото тъкмо тогава тя избра да се венчае за половинката си от тийнейджърските си години Грег Малет.
 Какво знаем за сватбата на лейди Амелия Спенсър (племенница на принцеса Даяна) и Грег Малет
Първа женитба в британския кралски двор за годината

Омъжи се племенницата на принцеса Даяна

За своя специфичен мотив 30-годишната щерка на Чарлз Спенсър - братът на принцеса Даяна, и 33-годишният модел избраха Quoin Rock Manor House край Кейптаун. Южна Африка заема особено място в сърцето на Амелия, тъй като тя е отраснала там и точно в тази страна получава предлагането за сватба през 2020 година

Ексклузивен достъп до сватбата има единствено списание Hello, което разкрива някои детайлности за нея. " Със сигурност това беше най-хубавият ден в живота ни. По-хубав в сравнение с сме си представяли ", разяснява Амелия.

" Чакам 14 години, с цел да видя по какъв начин Амелия върви към олтара. Да се оженя е като сбъдната фантазия ", пък разяснява младоженецът. До олтара булката е заведена от по-малкия си брат - 19-годишният Самюъл. Остава неразбираемо за какво татко ѝ лорд Спенсър не участва на събитието.

Сестрата-близначка на Амелия Елиза е в ролята на кума. Самата Амелия пък е избрала много типичен модел булчинска рокля, която е дело на Atelier Versace. Тя е бродирана с кристали свароски и има шлейф, дълъг 2.5 метра.
 Снимка 612279

" Аз съм най-щастливото момиче на света. Това е най-красивата рокля, която съм виждала. Бях доста удовлетворена да работя с Versace - всеки член на екипа им беше като ангел ", споделя булката пред Hello.

Амелия признава, че е сигурна, че починалата ѝ вуйна би одобрила избора на рокля. Принцеса Даяна е била близка другарка с Джани Версаче и постоянно е носила облекла на стилната му къща.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР