Първите големи звезди на олимпийските игри в Пьонгчанг дойдоха от

...
Първите големи звезди на олимпийските игри в Пьонгчанг дойдоха от
Коментари Харесай

Армията от красавици на Северна Корея на Олимпиадата в Пьонгчанг

Първите огромни звезди на олимпийските игри в Пьонгчанг пристигнаха от трибуните! Става дума за невероятните мажоретки на Северна Корея.

 © фотоси: Българска телеграфна агенция
" Армията от хубавици ", както към този момент станаха известни в Южна Корея, извършва синхронизирани танци и викания на трибуните по време на надпревари с присъединяване на севернокорейски спортисти. А техните съвършени осъществявания се трансфораха в същинско шоу за публицисти и фенове, които получиха по-голямо зрелище в сравнение с са си представяли.

Всъщност, множеството от тях са студентки, които могат да пеят и наподобяват добре - подбрани измежду фамилиите на големците в Пхенян и наградени за своята преданост към партията. Режимът употребява тези дами, когато желае да покаже пред света „ най-хубавото си лице “.

За " армията от хубавици ", както към този момент станаха известни в Южна Корея, за контрастите сред показаното в Пьонгчанг и това, което може да се види по улиците на Пхенян, в студиото на " Денят стартира " споделя юристът и странник Делян Манчев.

В Северна Корея бях три дни и това е изцяло задоволително. Атмосферата там не подготвя да се чувстваш добре пристигнал и да поискаш да се върнеш още веднъж. Даже в противен случай, има много психоатаки от страна така наречен екскурзоводи, тримата представители на тайните служби, които бяха от самото начало с мен. Така че колкото и да ми беше забавно, с облекчение напуснах тази страна, сподели той.
По думите му, престоят в Северна Корея е " цялостен стрес " без значение от екзотиката, която притегля.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР