Първите дати, на които д-р Мерал Чаназ ще преглежда в

...
Първите дати, на които д-р Мерал Чаназ ще преглежда в
Коментари Харесай

Акушер-гинеколог от Истанбул започва прегледи в УМБАЛ „Дева Мария“

Първите дати, на които доктор Мерал Чаназ ще преглежда в Бургас, са 1,2,3 и 4 август

Университетска болница „ Дева Мария “ продължава с подобряването на услугите, които предлага, привличайки експерти освен от България, само че и от потвърдени здравни дестинации като Германия и Турция. Поредното име, с което пациентите от Бургас към този момент ще могат да се съветват, без да напущат границите на родината, идва от една от водещите лечебни заведения в Истанбул- Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi.

Д-р Мерал Чаназ е акушер гинеколог с 20-годишен стаж по специалността. Своя опит натрупа в лечебни заведения от групите на Anadolu Hospitals и Hayat Hospitals, само че преди този момент приключва медицина в МУ-Варна и България остава вечно в сърцето му. Основният му интерес е в региона на лапароскопската и роботизирана хирургия в гинекологията, като в интервала 2014- 2021 година минава голям брой курсове и тренинги в тази тенденция.

Сертифициран е за работа с робот Da Vinci от Acıbadem University CASE,Istanbul. Има преминат курс по потребление на ботулинов токсин при лекуването на свръхактивен пикочен мехур и модерни концепции. Работи във всичките сфери на акушерството и гинекологията- следене на бременност, репродуктивна медицина, урогинекология, онкогинекология, перинатология, незабавна гинекология, менопауза, ендометриоза.

Извършва колпоскопии и хистероскопии. В университетска болница „ Дева Мария “ доктор Ченаз ще преглежда един път месечно, а гостуванията стартират от началото на идващия месец. Първите дати, на които пациентките с гинекологични проблеми от района ще могат да се съветват с доктор Чаназ, са 1, 2, 3 и 4 август. Час за обзор се резервира на тел. 056 89 62 62 или онлайн на уеб страницата на болничното заведение www.devamaria.com.
 Университетска болница за образование и проучвания
" Д-р Сади Конук " (Üniversitesi Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve
Araştırma Hastanesi)
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР