„Първите дами“ на САЩ враждуват.Ивана Тръмп, първата съпруга на президента

...
„Първите дами“ на САЩ враждуват.Ивана Тръмп, първата съпруга на президента
Коментари Харесай

Съпругите на Тръмп: Любов, красота и много скандали

„ Първите дами “ на Съединени американски щати враждуват.

Ивана Тръмп, първата брачна половинка на президента Доналд Тръмп и майката на трите му най-големи деца, неотдавна съобщи, че тя е същинската „ първа дама “.

Мелания Тръмп, третата и сегашна брачна половинка на Тръмп, отвърна незабавно. Нейният представител сподели, че сходно изказване, което идва от към този момент някогашна брачна половинка на американския президент, е изцяло безпочвено. „ За страдание, единствено търсене на внимание и непотребен звук, целящ да насочи вниманието в избрана посока “, добавя той.

Понастоящем Ивана разпространява най-новата си книга „ Raising Trump “. Авторът и бизнесдама неотдавна изстреля и някои груби думи по адрес на втората брачна половинка на Тръмп, Марла Мейпълс, като я назова „ никоя “ в изявление за Page Six.

Това надалеч не е първият път, когато Ивана, Мейпълс и Мелания се сблъскват. Ето историята на обществените различия на съпругите на президента.

Ивана Тръмп е родена през 1949 година в Чехословакия. Тя и Доналд Тръмп – тогава млад бизнесмен, се женят през 1977 година Двамата имат три деца – Доналд младши, Иванка (чието име е Ивана Мари) и Ерик. Ивана работи дружно с Доналд, с цел да развие Trump Organization като вицепрезидент на интериорния дизайн.

Въпреки това обаче, до момента в който Доналд сипе похвали към Ивана по това време, той има връзка с друга жена – Марла Мейпълс – по това време млад модел.

На ски пътешестване в Аспен през 1990 година Ивана среща Мейпълс и нейните съмнения по отношение на аферата на брачна половинка ѝ се удостоверяват. Очевидно Доналд се е надявал да не се стига до борба, макар обстоятелството, че и брачната половинка и любовницата му са в един и същи курорт.

По-късно очевидци описват, че Ивана се изправила против Марла на пистата, засипала я с обидни думи и ѝ споделила да остави мъжа ѝ на мира. Очевидците настояват още, че Тръмп е чул абсурда и се е опитал да избяга, само че Ивана го е подгонила надолу по планината. Скандалът е бил на първите страници на таблоидите седмици наред.

Снимка: Reuters, архив
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР