Първата връзка винаги е специална и уникална. Да имате гадже

...
Първата връзка винаги е специална и уникална. Да имате гадже
Коментари Харесай

Да имате гадже за първи път – очаквания срещу реалност

Първата връзка постоянно е специфична и неповторима. Да имате гадже може да промени целия ви живот. Искате да прекарвате цялото време на света с него, да говорите за колегата си на приятелките си и си представяте остатъка от живота си с него. Разбира се, не всичко може да мине, както сте си мечтали, само че тръпката да имате гадже за първи път е запаметяваща се и тази връзка може да ви научи на доста неща, които животът ще ви сервира. Ето някои от най-големите упования за първата ви връзка и суровата действителност, с която от време на време би трябвало да се сблъскате:

1. Очакване: Той ще е съвършеният сътрудник.

Очаквате той да ви схваща от самото начало, колкото и да ви нервира. Някой, който ще се промени вместо вас и който ще прекара останалото време, единствено с цел да бъде с вас. Имате определението за съвършен човек. Вие сте затънали в концепцията за съвършенство и ви е мъчно да приемете, че това е фантазия.

Реалност: Трябва да приемете минусите му.

Животът не е съвършен, както и хората. Спомнете си поговорката „ Никой не е идеален “.  Всички вършим неточности и никой в никакъв случай не доближава възраст, в която внезапно знае всички верни решения. По този метод би трябвало да се примирите с минусите един на различен, тъй като да сте във връзка значи да приемете обстоятелството, че няма такова нещо като „ съвършен “ сътрудник в любовта.

2. Очакване: Той ще се държи като благородник с вас непрекъснато.

Кой не би желал човек, който да ви отвори вратата, да подложи стола, преди да седнете, да заплати сметката на среща или да направи някакви кавалерски жестове, които биха ви предиздвикали да се почувствате като същинска принцеса? Е, тези качества са много редки в днешното потомство, да не кажем, че ги има единствено в приказките, само че в действителност не и са нужда при доказване на положителните планове.

Реалност: Той не би трябвало да отваря вратата вместо вас.

Някои мъже са благи, великодушни, уважителни и грижовни, само че не са обичайните джентълмени. Просто някои момчета не вършат тези неща, тъй като имат вяра, че вие можете да ги извършите и сами.

3. Очакване: Всичко ще е като в приказките.

Представете си тези филми, които нормално гледате по малкия екран. Кой би си помислил, че те могат да окажат огромно въздействие върху метода, по който възприемаме връзките си? Повечето от нас възприемат такава изкривена визия за любовта в доста ранна възраст. Вероятно живеете с концепцията за обаятелен принц, който ще прекоси страни и ще убие дракони, единствено с цел да потвърди любовта си към вас или да чакате някой рицар в блестяща ризница да се появи и да реши всичките ви проблеми.

Реалност: Не всякога става въпрос за благополучие.

В реалност обаче същинската обич не е като филмите, които сте гледали, и книгите, които сте чели. Смешно е по какъв начин това подвежда младите генерации с тези нереалистични златни истории за обич и романтика. Влизането във връзка ще ви накара да осъзнаете, че любовта не всякога е благополучие. Ще изпитвате болежка и битки, до момента в който преминавате през нея. Връзката е елементарно да се унищожи от тестванията на живота и в случай че не я подхранвате, това може да докара до проблеми в дълготраен проект. Но постоянно помнете, че сблъскването с проблемите и превъзмогването им ще създадат връзката сред вас двамата по-силна и дълготрайна.

4. Очакване: Винаги ще получавате всичко наготово от него.

Имате някого, на който можете да разчиташ изцяло. Сякаш не можете да живеете нито един ден без него. Очаквате той да ви даде всичко, което желаете и да бъде до вас, когато имате потребност от сателит.

Реалност: Трябва да бъдете самостоятелни.

В реалност да си във връзка не значи да имате някой, който да ви обезпечи всичко, което желаете като сътрудник. Хубаво е, само че не можете да разчитате на един човек от самото начало. Зависимостта може да пристигна като знак за контролиращо държание, за което постоянно би трябвало да внимавате. Това не е здравословно за вас и не е здравословно за него. Да бъдете самостоятелни е доста по-добре, в сравнение с всичко да зависи единствено от гаджето ви.

5. Очакване: Постоянно ще излизате на сантиментални срещи и вниманието му ще бъде ангажирано единствено с вас от самото начало.

Представяте си единствено вие двамата, на пикник или на вечеря в изтънчен ресторант, без да обръщате внимание на всички хора към вас. Прекрасно е възприятието да прекарвате време с приятеля ви надалеч от всички разсейвания на външния свят.

Реалност: Ще прекарвате време вкъщи, до момента в който той играе обичаните си видеоигри или гледа мач по малкия екран, до момента в който вие скучаете.

Тогава осъзнавате, че действителността е доста по-различна от вашите мечти. Всъщност с течение на времето ще прекарвате часове с него, до момента в който вниманието му е заето с игра или футболна среща да вземем за пример, и очаквайте това да бъде част от ежедневните ви моменти. В началото може да е мъчно и в това време скучно, само че ще свикнете, тъй като откакто сте влюбени, ще се научите и да обожавате нещата, които го вършат благополучен.

6. Очакване: Той ще ви подарява дарове и цветя без причина.

Едно нещо, което всички обичат е гаджето им да поставя старания да гои накара да се почувстват щастливи. Прекрасно е възприятието да имате някой, който ще ви подари дарове и цветя без забележима причина. Той ще ви изненада, даже и да няма мотив.

Реалност: Той ще ви поглези с обич и храна вместо с материални неща.

В реалност обаче изброените нагоре неща нямат значение. Защо? Защото предпочитате някой, който ще ви поглези с обич, в сравнение с някой, който ще ви направи скъпи дарове, като в същото време забравите да даде топлината и грижите, които желаете от гадже.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР