Първата съпруга на Румен Радев преди дни се е завърнала

...
Първата съпруга на Румен Радев преди дни се е завърнала
Коментари Харесай

Бившата на Радев на романтична почивка в Гърция, съблече се гола (Снимка)

Първата брачна половинка на Румен Радев преди дни се е завърнала от сантиментална отмора в Гърция, научи „ Ретро “. Банковата служителка Гинка Кесякова си е подарила няколко дни в прочут курорт на полуостров Халкидики. Майката на двете деца на президента показа кадър от ваканцията си, на който театралничи по бански и наподобява съвсем като топмодел. На фотографията Гинка изпраща морски целувки, а бризът развява косите ѝ на фона на кристалносиньото море. Зад нея пък се издига връх Атон – първенецът по височина на Света гора.

Кой е фотографът на фрагмента обаче, остава тайнственост. В последните години банкерката от Пловдив, която този януари навърши 47 години, е спестовна на детайлности към персоналния си живот. С президента Радев са разведени още от 2014 година, а преди време Гинка бе засечена на сантиментална среща с загадъчен мъж. Двамата се разходиха в центъра на София, а след това отидоха дружно на спектакъл. Дали въпросният господин е към момента в сърцето на Гинка, не се знае. В първите няколко лета след развода им с президента тя ходеше на почивки само в женска компания. С приятелките ѝ от ученическите години обичаха да отмарят по Българското Черноморие, най-много в южния курорт Лозенец. През последните две лета обаче Гинка избира Гръцката Ривиера в компанията на новия обичан, а на фотосите приятелките ѝ не участват.

Първата брачна половинка на президента показва забележително добра форма и наподобява като манекенка, означават нейни познати. Гинка е спортна натура и свободното си време постоянно уплътнява с физически интензивности. Тя е запалена по планинските преходи, като с всяка последваща година си слага все по-високи цели и покорява някои от най-трудните направления у нас. През есента на 2022 година се изкачи и до Планината на боговете – гръция Олимп. Тогава тя се похвали, че в класацията ѝ с покорени върхове влиза и Мѝтикас, който се издига на 2918 метра. Форма пловдивчанката поддържа и с постоянно каране на велосипед.

След раздялата с Румен Радев някогашната му брачна половинка остана да живее в фамилното им жилище в кв. „ Редута “ дружно с двете им деца Дарина и Георги. Дъщеря им, която таман приключи трети курс в НАТФИЗ, към момента споделя един покрив с майка си. Брат ѝ Георги обаче от края на предходната година е новодомец. Бившата млада футболна вяра населява апартамент с повърхност 80 квадрата наоколо до този на майка си. Георги приключи приблизително обучение през 2022 година, а по думите на татко му е останал да учи в България, само че тъкмо в кой университет е студент и каква компетентност е избрал да следва наследникът му, Румен Радев не даде детайлности. За завършването и на двете си деца той и някогашната му жена им купиха лични коли. Дарина кара дамско и кокетно пежо, а Георги сяда зад кормилото на бързо и лъскаво ауди.

Ретро.бг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР