Първата реакция на колегите на Матю Пери от хитовия сериал

...
Първата реакция на колегите на Матю Пери от хитовия сериал
Коментари Харесай

Дженифър Анистън, Лиса Кудроу и Дейвид Шуимър с емоционални прощални думи за Матю Пери

Първата реакция на сътрудниците на Матю Пери от хитовия сериал " Приятели " пристигна няколко дни след неочакваната му гибел. В началото на месеца Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър направиха взаимно изказване.

" Всички сме опустошени от загубата на Матю. Бяхме освен това от сътрудници в актьорството, бяхме повече от сътрудници. Ние сме семейство. Има толкоз доста за казване, само че тъкмо в този момент ще отделим малко време, с цел да скърбим и да се опитаме да превъзмогнем тази необозрима загуба. С времето ще приказваме повече за него, само че за момента не можем. Засега нашите мисли и нашата обич са със фамилията на Мати, неговите другари и всички, които го обичаха по света ", споделиха тогава петимата артисти.

Вчера те един по един започнаха да пускат персоналните си посвещения за прощаване с Матю Пери. Първи го направи Мат Лебланк, който изигра Джоуи, съквартирантът на Чандлър, героя на Матю Пери. Актьорът показа прочувствен пост в Instagram профила си с поредност от техни общи фотоси от снимачната площадка на " Приятели ".

След него Кортни Кокс също уважи паметта на Матю Пери, с който бяха в функциите на Моника и Чандлър, една от обичаните двойки в сериала. " Толкова съм признателна за всеки миг, който имах с теб, Мати, и ми липсваш всеки ден ", се споделя в част от обявата на актрисата, към която е споделила и видео с един от обичаните си моменти със своя сътрудник.

Ден след трогващите постове на Мат Лебланк и Кортни Кокс, останалите трима от " Приятели " -те също споделиха прощалните си думи към Матю Пери.

Дженифър Анистън качи обща фотография с сътрудника си, видео от една от сцените им дружно от последния сезон на сериала, както и дребна част от известия, които са си разменили. Текста към поста си актрисата стартира с признанието, че загубата на Матю Пери е дълбока рана. " Да се сбогувам с нашия Мати е безумна вълна от страсти, каквито в никакъв случай преди не съм изпитвала. Всички ние претърпяваме загуба в даден миг от живота си. Загуба на живот или загуба на обич. Възможността просто да постоите в тази тъга ви разрешава да почувствате моментите на наслада и признателност за това, че сте обичали някого толкоз надълбоко.

И ние го обичахме надълбоко. Той беше огромна част от нашето ДНК. Винаги сме били шестимата. Бяхме определено семейство, което вечно промени нас и нашия път. Що се отнася до Мати, той знаеше, че обича да разсмива хората. Както споделяше самият той, в случай че не чуваше " смях ", си мислеше, че ще почине. Животът му безусловно зависеше от това. И той съумя да направи тъкмо това. Той накара всички ни да се смеем. Смейте се мощно ", пише Дженифър Анистън.

Дейвид Шуимър също написа покъртителен текст към негова обща фотография с Матю Пери от годините им в " Приятели ", за която споделя, че показва един от обичаните му моменти.

" Сега ме кара да се усмихвам и да оплаквам по едно и също време. Представям си те там горе, някъде, в същия бял костюм, с ръце в джобовете, оглеждайки се в близост. " Възможно ли е да има повече облаци от това ", написа Шуимър, правейки отпратка към една от известните смешки на героя на Матю Пери.

Прощалните си думи с артиста не пропусна да показа и Лиса Кудроу. В описанието към тяхна обща фотография в Instagram профила си тя споделя по какъв начин в самото начало на запознанството им, след фотосите на пилотния епизод на сериала, той е предложил да играят покер.

" И го направи толкоз занимателно, до момента в който в началото се сближавахме. Благодаря ти за това. Благодаря ти, че всеки ден ме караше да се дръзвам толкоз доста на неща, които споделяше, че мускулите да ме заболят и сълзи да потекат по лицето ми. Благодаря ти за отвореното ти сърце в нашата шестстранна връзка, която изискваше взаимни отстъпки. И доста " говорене ". "

Накрая в посвещението си Лиса Кудроу загатва и борбата на Матю Пери със зависимостите му. " Благодаря ти, че се появяваше на работа, когато не беше добре, и все пак беше брилянтен. Благодаря ти за най-хубавите 10 години, които човек може да има. Благодаря ти, че ми се доверяваше. Благодаря ти за всичко, което научих за добротата и любовта, с помощта на това, че те познавах. Благодаря ти за времето, което имах с теб, Матю ", приключва актрисата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР