Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров взе

...
Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров взе
Коментари Харесай

Григор Димитров се отказа от участие в Щутгарт, но стана ясно, че е подал заявка за Вашингтон

Първата ракета на България в мъжкия тенис Григор Димитров взе решение да се отдръпна от присъединяване на шампионата от сериите АТР 250 на трева в Щутгарт, Германия през идната седмица.

Причината за отхвърли на Димитров по всяка възможност се крие в това, че той желае малко по-дълга отмора след присъединяване си на Ролан Гарос, където най-хубавият ни тенисист доближи до четвъртия кръг, само че там бе спрян Александър Зверев.

Така, международният №29 в ранглистата на АТР ще открие сезона си на трева с присъединяване на конкуренцията в Куинс, Англия от сериите АТР 500.

Българинът е първенец в шампионата от 2014-а година, само че през тази е решил да започва от квалификациите в търсене на повече игрова процедура преди Уимбълдън.

Междувременно стана ясно, че Григор Димитров е подал поръчка за присъединяване в още една конкуренция от сериите АТР 500 на твърди кортове във Вашингтон. Негови противници в американската столица ще бъдат Даниил Медведев, Тейлър Фриц, Феликс Ожие-Алиасим, Анди Мъри, Франсис Тиафо, Ник Кирьос, Гаел Монфис и други.

Турнирът ще се организира в интервала 31 юли - 6 август, а до този миг най-хубавото показване на Гришо е четвъртфинала през 2013-а година.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР