Първата премиера за предстоящия театрален сезон ще бъде в Младежкия

...
Първата премиера за предстоящия театрален сезон ще бъде в Младежкия
Коментари Харесай

Първата премиера за предстоящия театрален сезон ще бъде в Младежкия театър

Първата премиера за идния сценичен сезон ще бъде в Младежкия спектакъл „ Николай Бинев ". Представлението „ Разделям двойки по домовете " е под режисурата на проф. Здравко Митков и ще срещне първата си аудитория на 13 септември. Подробности научаваме от Ана Попова, предава БНР.

В представлението на Младежкия спектакъл „ Разделям двойки по домовете " проф. Здравко Митков е избрал да работи с Михаил Билалов, Искра Донова и Николай Луканов. Сценографията и костюмите са на Петър Митев. С комизъм и доза тайнственост актьорите ще ни потапят в атмосферата на ежедневните проблеми и усеща, от които техните персонажите се пробват да избягат.

Двама влюбени се срещат още веднъж след 7 години по доста необикновен метод и пред тях се отваря цяла палитра от мемоари. Ерик (в ролята Михаил Билалов) професионално се занимава с това да се разделя с нежните половинки на други мъже, които нямат смелостта да създадат това сами, само че в този момент е изправен пред една малко по-специфична обстановка. В следващия работен ден против него застава някогашната му жена.

Тези от вас, които няма да имат опция да бъдат част от първото зрелище за сезона на 13 септември, могат да посетят Младежкия спектакъл на някоя от идващите дати, на които „ Разделям двойки по домовете " ще се играе - 26 и 28 септември. Авторът Тристан Птижирар е номиниран за премия „ Молиер " в категория „ най-хубав жив франкофонски създател " през 2015.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР