Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров не само че

...
Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров не само че
Коментари Харесай

Програма за събота: Григор срещу Медведев в битка за място на финала във Виена

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров освен че се завърна на победния път през актуалната седмица, само че и към този момент може да се похвали с постигане до полуфиналната фаза на конкуренцията във Виена след три следващи победи. След като на старта родният ни представител надви над Тиаго Монтейро, а във втория си мач реализира извънредно влиятелен триумф над намиращия се в отлична форма Андрей Рубльов, през днешния ден българинът наложи волята си и над Маркос Гирон след трагична победа, с която си подсигурява място измежду четиримата най-хубави в шампионата.

В съботния ден обаче за нашия съотечественик следва още по-сериозно предизвикателство в лицето на някогашния №1 и първенец от миналогодишния US Open Даниил Медведев, който понастоящем заема четвъртата позиция в международната ранглиста. До този миг двамата имат общо пет изиграни срещи между тях, като салдото е в интерес на руснака, който има преимущество от 3:2 победи. Последният им дуел датира от Мастърса в Индиън Уелс през предишния сезон, когато хасковлията изоставаше с 2:6 1:4, само че съумя да реализира свръхестествен поврат и да нанесе първо проваляне на московчанина след триумфа му в Ню Йорк.

Предстоящият конфликт сред Димитров и Медведев ще сложи началото на програмата на централния корт в събота, което значи, че предстоящият старт на срещата е не преди 15:00 часа българско време, като вие още веднъж ще имате опция да наблюдавате дуела на някой от нормалните линкове в Tennis.bg.

Централен корт (начало 15:00 часа):

1. Григор Димитров - Даниил Медведев

2. Даниел Еванс/Денис Шаповалов - Хуберт Хуркач/Борна Чорич

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР