След девет години възхищаване на публиката с фантастичната си работа

...
След девет години възхищаване на публиката с фантастичната си работа
Коментари Харесай

Вътре във всички невероятни партньорства на Джовани Перниче със знаменитости, докато той „напуска“ Strictly Come Dancing

След девет години възхищаване на публиката с фантастичната си работа на краката в Strictly Come Dancing, професионалният танцьор Джовани Перниче изуми почитателите си, откакто съгласно известията се отхвърли шоуто след месеци на спекулации дали ще се върне. 33-годишният италиански танцьор беше в договаряния да се завърне за идната серия на известното танцово шоу на BBC, само че нова вътрешна записка, в която са изброени тазгодишните танцьори, беше публикувана без името му.

Вече беше обявено, че Джовани в този момент търси ново начало в други телевизионни излъчвания. Тази вечер Би Би Си излезе с изказване по отношение на бъдещето на Джовани на фона на отчетите.

Този неочакван ход идва след напрежението сред танцьора и звездата от Шерлок Аманда Абингтън, 52, негова звездна партньорка предходната година. Тя напусна шоуто през октомври след поредност от борби, които я разплакаха с помощта на сложните способи на образование на Джовани, оповестява The Mirror.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: BBC из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР