Първата дама на САЩ винаги се появява на публично място

...
Първата дама на САЩ винаги се появява на публично място
Коментари Харесай

Личният фризьор на Мелания Тръмп се оказа повече от неин стилист и издаде супер пикантерии за нея

Първата дама на Съединени американски щати постоянно се появява на обществено място с съвършен жанр - косата на Мелания Тръмп безусловно свети със крепко зарево и наподобява, както в реклама – блестяща и копринена.

Това значително се дължи на дългогодишния й коафьор – стилистът от турски генезис Мордечай Елвау. Той обаче се оказа повече от ней коафьор и издаде огромни пикантерии за нея , написа   jenata.blitz.bg.



Двамата се срещнали през 80-те години в Лос Анджелис, когато Мелания е била деен и прочут модел.

„ Когато за първи път реши да употребява моите услуги тя не знаеше какво тъкмо желае. Трябваше да опитвам. Сегашната й прическа е въодушевена от велики дами като София Лорен, Брижит Бардо, Катрин Денюв и други дами от черно-бялото кино. Мелания беше доста впечатлена от метода, по който я направих, и ме попита дали може постоянно да ми се обажда. Разбира се, не можех да откажа. ”, споделя Елвау.



Кои би намерения, че след 29 години двамата още ще са дружно и Мелания ще употребява услугите му. Мордечай и до ден сегашен съпровожда първата дама на всички места и се грижи за косата й непрекъснато. 



За една жена, която значително съумя да резервира детайлите на персоналния си живот в загадка, Елвау е един от дребното хора, които са останали в тесния кръг на околните до Мелания.

„ От както мъжът й Доналд Тръмп стана президент на Щатите, тя е една от най-разпознаваемите дами на света. Най-хубавото е, че това не я промени. Да, от време на време отивам да й върша прическите в Белия дом, в хотелски стаи, цялостни с сътрудници на Тайните служби, само че тя си е същата ”, споделя фризьорът й.



Елвау обаче не е просто персоналният коафьор на Мелания. Той е й неин бизнес сътрудник. Двамата имат линия за артикули за кожата и косата, от която обаче Мелания се отхвърля малко преди мъжът й да се кандидатира (а след това и да спечели) изборите за американски президент.

За жена, която се постоянно се появява с ослепителна и скъпо струваща визия, е забавно, че продуктите, които употребява за косата си за изненадващо евтини.



Според известния стилист първата дама обича средствата на органичната марка Yarok. А обичани са й четири продукта:

Спрей еликсир с корен от цвекло, розмарин и лимонен еликсир, подхранващ косата.
Мус с нишесте, придаващ размер в корените.
Закрепване на спрей със захарна тръстика.
Сух шампоан с биологична тога.

Малкият салон на Мордечай Елвау, Yarok Beauty Kitchen, се намира в Нюйоркския квартал Челси. Но какъв брой тъкмо коства косата на първата дама? Около 292 евро (от които 92 евро за артикули, 125 евро за прическа, 115 евро за „ живопис ” и 70 евро за стил). 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР