Първата българка беше избрана за член на глобалната мрежа от

...
Първата българка беше избрана за член на глобалната мрежа от
Коментари Харесай

Първата българка беше избрана за предприемач в глобалната мрежа Endeavor






 Първата българка беше определена за бизнесмен в световната мрежа Endeavor

Първата българка беше определена за член на световната мрежа от бизнесмени Endeavor по време на 75-тия интернационален селекционен панел на организацията, който се организира в София от 23 до 25 октомври.

Българските членове на Endeavor към този момент са 14, като новите бизнесмени в организацията са Райчо Райчев, създател и изпълнителен шеф на EnduroSat, проектираща и произвеждаща нано-сателити; Владимир Давчев, основател и мажоритарен притежател на HelloHungry, най-голямата компания за онлайн доставка на храна в България и Румъния; и Зорница Чyгреева, изпълнителен шеф на HelloHungry.

Всички претенденти минават през комплициран развой на асортимент, който включва изявленията за определяне на техния лидерски капацитет и за оценяване на вероятностите за развиване пред техните компании. Към момента Endeavor поддържа общо 1563 бизнесмени от 978 компания в 30 страни. Целта на организацията е да обезпечи на предприемачите достъп до световната мрежа от пазари, капитал, стратегии, фрагменти и образования.

 Конференция Dare to Scale

Международният селекционен панел беше предшестван от конференция Dare to Scale, която се състоя на 23 октомври 2017 година в София Тех Парк. На събитието участваха повече от 200 топ бизнесмени, мениджъри, бизнес водачи и вложители от 27 страни. Специален гост-лектор беше някогашният български президент Росен Плавнелиев. На конференцията стана ясно, че бизнесмените от Централна и Източна Европа (ЦИЕ) ще могат да употребяват разрастващата се конструкция на Endeavor като платформа, посредством която да споделят общи провокации и благоприятни условия за развиване.

„ През тази седмица с наши старания успяхме да нареждаме още по-добре България на картата на международното предприемачеств “, означи Момчил Василев, изпълнителен шеф на на Endeavor Bulgaria. Той дефинира събитието като „ първата огромна Endeavor конференция в България “ и акцентира, че това е и първият интернационален селекционен панел на световната организация в страната ни. „ Планираме тази конференция да се развие в акселераторска стратегия за компании с огромен капацитет от района “, добави Василев.

Офисът на организацията в България стартира работа през юли 2015 година, като това е едвам третият офис в Европа, другите два са в Гърция и Испания. Endeavor България е подкрепяна от ръб на шефовете, формиран от 12 потвърдени бизнесмени и бизнес водачи в разнообразни посоки.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР