HyperScience, високотехнологична компания, която специализира в разработката на решения, базирани

...
HyperScience, високотехнологична компания, която специализира в разработката на решения, базирани
Коментари Харесай

HyperScience привлече 30 млн. долара нови инвестиции


 HyperScience притегли 30 млн. $ нови вложения

HyperScience, високотехнологична компания, която специализира в създаването на решения, основани на машинно самообразование, притегли ново финансиране Серия Б на стойност 30 милиона $. Сделката е водена от Stripes Group, с присъединяване на настоящите вложители FirstMark Capital и FelicisVenturess, както и новите Battery Ventures, GlobalFounders Capital, TDAmeritrade и QBE.

„ Имаме артикул, който работи и пазарна ниша, в която той пасва феноменално добре. Това, което ще дефинира триумфа ни е способността ни да усилваме и развиваме екипа си “, разяснява изпълнителният шеф Питър Бродски.

През 2016 година HyperScience показва пакет от ентерпрайз артикули, ориентирани към компании в областта на опазването на здравето, застраховането, финансите, както и към държавни институции. Първоначално в портфолиото си HyperScience включва HSForms (свързано с конвертиране на печатен текст в цифров формат), HSFreeForm (което извършва сходна функционалност с имейли набрани на ръка или други неспецифични формати) и HSEvaluate (което проучва комплицирани данни и формуляри, с цел да помогне на застрахователните компании да утвърждават или отхвърлят искове, като отстраняват ненужната информация).

Днес компанията сплотява всички тези три продукта в един – HyperScience. Той цели да помогне да фирмите и организациите в автоматизирането на офисната активност, по-доброто обслужване на крайния консуматор, по-ефективно ръководство на финансовите и човешки запаси.

Идеята е, че доста от формулярите, които използваме всекидневно са в свободен формат. Банковите извлечения на един клиент не наподобяват по същия метод, както на различен, фактурите на обособените компании също се разграничават, тъй като ги издават разнообразни системи. HyperScience може да вземе тези формуляри и да ги вкара в електронна система бързо, елементарно и без човешка интервенция.

Със затварянето на Серия Б, общото финансиране на HyperScience до момента доближава $50 милиона. Компанията възнамерява да употребява огромна част от новата инвестиция за разгръщане на екипа си.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР