Първанов говори за несъществуващи у нас натовски ястреби, а се

...
Първанов говори за несъществуващи у нас натовски ястреби, а се
Коментари Харесай

Момчил Дойчев: Първанов се издаде като агент на руската колониална администрация, защитава всичко ретроградно в политиката

Първанов приказва за несъществуващи у нас " натовски ястреби ", а се изявява като злостен антибългарски сътрудник на путинския империализъм, бранител на войната на Путин срещу Украйна, Европа, цивилизования свят, в това число и срещу България. Това установи в собствен коментар политологът Момчил Дойчев. Реакцията му е във връзка днешното присъединяване на Първанов по Българска национална телевизия. В прав текст някогашният президент уточни, че не може да сме солидарни с НАТО, когато край границата ни се води война.

Първанов пази като Матросов преобладаващите в българските градове окупационни руски милитаристични паметници, които внушават послушание на България на съветските великодържавни ползи. С това Първанов се издаде като сътрудник на съветската колониална администрация, която бе конфигурирана на власт след прехода към народна власт. Първанов пази всичко ретроградно в българскат политика, в това число и посредством лицемерното наказание на лумпените от партия " Израждане ". С това той се слага в редиците на най-реакционните посткомунистически мракобеси, работещи срещу България. Да напомня ли, че до момента загубите от пагубния антибългарски план за така наречен " троен шлем " имаше за цел да подчини енергийно България на Русия през идващия половин век и загубите до момента за българската стопанска система от този антибългарски план към този момент надвишават 12 милиарда лв., споделя Дойчев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР