Партньори срещу престъпление - така се казва новият подкаст на

...
Партньори срещу престъпление - така се казва новият подкаст на
Коментари Харесай

"Партньори срещу престъпление": Нов филмов подкаст разказва различни криминални истории

Партньори против закононарушение " - по този начин се споделя новият подкаст на. Два пъти в месеца тя ще споделя същински и измислени престъпни истории от света на киното.

Още в първия епизод феновете на същинските мистерии могат да научат повече за убийството на Владимир Похилко, косъздател на играта " Тетрис ", както и за кино лентата по същата преживелица. Ще схванат по какъв начин мислят великите крадци, какъв е проектът зад най-дръзкия грабеж на елмаз в Европа и за какво има доктрина, че над телевизионната поредицата " Клуб " Веселие " (Glee) тегне проклинание. " Някои истории са същински, а други са плод на нечия фикция. Но всички подсигуряват положително изкарване за феновете на мистериите, трилърите и whodunit жанра - вариация на детективската фантастика, водена от сюжет, в която главният фокус е пъзелът към това кой е направил закононарушението ", споделя Зузи Аспарухова. Подкастът ще излиза два пъти в месеца, а епизодите ще са с времетраене 30 минути. В началото на всеки месец " Партньори против закононарушение " ще показва с рекомендация, само че и с доза сериозна мисъл разнообразни престъпни филми или сериали, които може да се гледат незабавно. А във втория епизод, който ще излиза към средата на месеца, ще има специфичен посетител.

Първите двама събеседници към този момент са известни - телевизионната водеща и актриса Поли Недкова ще показа страстите си от поредицата " Убийства на неприятни девойки ", а радиоводещият Драго Симеонов ще разиска със Зузи Аспарухова закононарушения около " зайчета " от имението Playboy.

 Зузи Аспарухова и Драго Симеонов
© Личен списък

Зузи Аспарухова и Драго Симеонов

Подкастът може да се слуша в познатите подкаст платформи -, и.

Създателят и водещ на подкаста " Партньори против закононарушение " Зорница (Зузи) Аспарухова е публицист с профил и ползи в сферите кино, сериали и книги. Тя има дълготраен опит в разнообразни медии. Визията на аудиокрими поредицата е дело на аниматора и илюстратор Елеонора Аспарухова, учител в School of digital arts (SODA) в Англия. Музикалната тематика и постпродукцията на подкаста е на Михаил Йосифов и BigBanda.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР