Партията на властта Единна Русия“ е извършила чистка в редовете

...
Партията на властта Единна Русия“ е извършила чистка в редовете
Коментари Харесай

Единна Русия изключи от партията 15 милиона членове, някои лайкнали положителни статуси за Навални -

Партията на властта „ Единна Русия “ е направила чистка в редовете на своите членове, като вследствие на прочистването от партията на президента Владимир Путин са изключени към 15 милиона души, заяви РБК с позоваване на източници в политическата организация.

„ Чистката е осъществена през юни и в един миг броят на членуващите в нея руснаци падна от 25 милиона души до към 10 милиона. “ – цитира РБК източник в „ Единна Русия “ и един от депутатите на партията в Държавната Дума.

От партията са изключвани всички „ в чиито данни е имало най-малко някакви подозрения – номер на телефон, дата на раждане и прочие. “ – споделя за методиката на отсяването източник на изданието. Със специфична стратегия, която проучва държанието в обществените мрежи, „ единорусите “, както назовават членовете и симпатизантите на групировката, са изловили членовете, които са лайквали статуси за политиката на Алексей Навални. Те също са били изключени от партията.

След очистителната процедура „ Единна Русия възнамерява да усили броя на членовете си, като по проект до 2024 година те би трябвало да доближат 30 милиона души. Всички депутати са получили проекти за привличане на нови членове, които би трябвало да бъдат изпълнени до края на тази година.

За депутатите от Думата, които са от мажоритарно избирани броя, която би трябвало да привлекат до края на 2022 година е по 1500 души, за а за тези, избирани по лист, съразмерно, проектът е по 500 души. Депутатите в градските препоръки би трябвало да доведат по 150 нови членове.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР