Пародонтозата представлява възпаление на венците и има няколко метода за

...
Пародонтозата представлява възпаление на венците и има няколко метода за
Коментари Харесай

Нямам нужда от зъболекар, защото само с тези две чудни съставки зъбният камък изчезва

Пародонтозата съставлява инфектиране на венците и има няколко метода за лекуване. Най-общо те могат да бъдат разграничени на хирургически и нехирургически.
При хирургичното лекуване се прави интервенция на венците, посредством която се взема част от венеца и се създава костта или другояче казано този тип лекуване се пробва на регенерира тъканта и да възвърне верния градеж на венеца.
Другият метод – нехирургическият се показва в доста дълъг и нескончаем развой – смяна на режима, доста строга джука хигиена, чести визити при стоматолога, с цел да се разбере до каква степен е стигнало лекуването и има ли въобще някакъв резултат.

Изключително дълъг и нескончаем развой, само че е много ефикасен – при огромна част от пациентите е оказал помощ. Друг тип терапия е антибиотичната – разнообразни типове таблетки, които обаче са помогнали в доста дребен % от случаите и в общи линии този способ се счита за неефикасен. Хубаво е да проверявате положението на зъбите и венците си постоянно и да не оставяте казусът да се задълбочи.

Зъбният камък е сериозен проблем за всички, а натрупването му води до доста неприятни последствия както за венците, по този начин и за зъбите. Мнозина го подценяват, само че цената, която заплащат след това е прекомерно солена. Стоматологичните услуги обаче нарастват непрестанно, а изцяло разчистване на зъбния камък може да излезе сред 50 и 100 лв.. Препоръката на експертите е процедурата да се прави 2 пъти в годината. Ако сходен разход не е по джоба ни или е в положение да наруши месечния бюджет, можем умерено да се обърнем към 2 елементарни метода и бързо и ефикасно да премахнем зъбния камък. Използваните съставки са безвредни, естествени, евтини и можем да свършим всичко за минути в банята.

ПРОБЛЕМЪТ НЕ БИВА ДА съдебна експертиза ПОДЦЕНЯВА, ЗАЩОТО ВОДИ СЛЕД СЕБЕ СИ НЕПРИЯТНИ ПОСЛЕДИЦИ КАТО ЛОШ ДЪХ, ЗЪБНА ПЛАКА, А В НЯКОИ СЛУЧАИ И ДО ПАРОДОНТОЗА.

Ето двата ефикасни метода за справяне със зъбния камък. Метод 1. Сдъвчете няколко семена от сусам, без да ги гълтате. Със суха четка почистете зъбите, като употребявате сусамените зърна за абразивен сътрудник. Метод 2. Поставете върху четката морска сол вместо паста и измийте хубаво зъбите. Изплакнете добре устата със студена вода. Процедурата правете 2-3 пъти седмично и резултатите няма да закъснеят.

Съществуват и няколко естествени метода за облекчение на признаците на пародонтозата. Те не могат да ви излекуват, само че много сполучливо могат да отстранят всевъзможни признаци, да вземем за пример „ смъкването ” на венците.

Добре прочут способ е жабуренето със сода – слагате сода за самун във половин чаша вода и стартирате да се жабурите. Друг вид е жабуренето с нерафинирано олио – колкото повече време толкоз по-добре.

Олиото изсмуква всички бактерии от устата ви. Добре е да вършиме тази процедура заран на гладно, преди да сте се измили или пили каквото и да било. Използвайте към 1 с.л. олио – жабурете дотогава, до когато можете. След това изплакнете устата с запарка от смрадлика (тетра).

Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР