Парламентът ще изслуша служебния вътрешен министър Иван Демерджиев и шефа

...
Парламентът ще изслуша служебния вътрешен министър Иван Демерджиев и шефа
Коментари Харесай

Задържаният британски терорист разтърси НС и политиците - изслушват Демерджиев и Тончев в парламента

Парламентът ще изслуша служебния вътрешен министър Иван Демерджиев и шефа на ДАНС Пламен Тончев по отношение на задържане в никополското село Любеново на 28-годишния британец Дейвид Бодил, търсен с алена бюлетина на Интерпол.

Точката е включена в седмичната стратегия за през днешния ден.

28-годишният Дейвид Бодил се търси по искане на управляващите в Манчестър. Там той е разследван за подготовката на терористични дейности. Домът му в Манчестър е претърсен и на място са открити материали и първични материали за изработването на самоделни бомби, както и нелегално притежавано оръжие и муниции.

Бодил е избягал в България, където е арестуван от нашите управляващи в село Любеново, Никополско. Той е бил арестуван наоколо само че плантация за биоземеделие, за която има информация, че е на депутатката от „ Демократична България “ Албена Симеонова. Тя призна пред Българска национална телевизия, че му е пособия за доста неща.

В Народното събрание ГЕРБ излезе със специфична декларация във връзка на несигурността в страната, където беше отделено място и на случая с търсения терорист и помощта, която му е била оказана от депутатката Албена Симеонова.

 „ С доста огромен интерес ще чувам какво ще кажат службите. Какво имах да кажа, го споделих на медиите през вчерашния ден. Не се усещам отговорна “, сподели през днешния ден Симеонова в Народното събрание.

„ Нямам нищо общо с неговия парцел, момчето си има къща, на дядо си, в която живее. 30 души са, само че всички се познават “, добави след това депутатката пред БНР.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР