Парламентарната група на ВМРО-ДПМНЕ и нейната коалиция няма да гласуват

...
Парламентарната група на ВМРО-ДПМНЕ и нейната коалиция няма да гласуват
Коментари Харесай

Мицкоски: България да извади двустранния договор от преговорната рамка

Парламентарната група на ВМРО-ДПМНЕ и нейната коалиция няма да гласоподават за препоръчаните промени в Конституцията. Това повтори водачът на партията Христиан Мицкоски, в в изявление за Алсат М.

" Следя, които идват от интернационалните представители в Македония, както и от тези, които бяха тук през този интервал и имахме срещи. Те от самото начало споделят, че няма да има спомагателни условия за започване на договарянията и ние сме съгласни с това, само че сме сигурни, че ще има спомагателни условия и никой от тях не може да подсигурява това " каза председателят на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски.

Международните представители не подсигуряват, че в бъдеще няма да има нови условия от страна на България. Ако желаят да бъдат безапелационни в сходни гаранции, нека да отстранен двустранния контракт, уточни Мицкоски.

" Ако това е по този начин, защото търпението на жителите в Македония в действителност е прекомерно огромно и беше показано от Споразумението за стабилизиране и асоцииране, а до през днешния ден има още това, това, това, тук ще направя предложение дано го отстранен двустранното съглашение от преговорната рамка и тогава всички ще сме сигурни, че няма да има спомагателни условия ", сподели Мицкоски.

" Ако желаете да имаме вяра, че публична София няма да наложи в допълнение несъгласие, тогава дано променим частта, в която с изключение на критериите от Копенхаген в преговорната рамка е включено и двустранното съглашение с България ", уточни Мицкоски.
 Илхан Кючюк: Не Европа взема решение, тъй като ние сме Европейски Съюз
Илхан Кючюк: Не Европа взема решение, тъй като ние сме Европейски Съюз

Ако Северна Македония не промени своята конституция, не виждам съображение отчетът за напредъка на Скопие да бъде гласуван
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР