Парламентарната група на партията Продължаваме Промяната - Демократична България (ПП-ДБ)

...
Парламентарната група на партията Продължаваме Промяната - Демократична България (ПП-ДБ)
Коментари Харесай

ПП-ДБ настоява да наложим санкции на Русия

Парламентарната група на партията " Продължаваме Промяната - Демократична България " (ПП-ДБ) внесе декларация в Народното събрание за наказание на продължаващата война на Руската федерация против Украйна и политическите репресии на режима на Владимир Путин, които доведоха до гибелта на опозиционния водач Алексей Навални. Предложението включва и решения за ускорени промени в секторите на сигурността и енергетиката в България, за елиминиране на въздействието на Русия в страната.

Според предлагането на ПП-ДБ, Народното събрание следва да се солидаризира с Европейския парламент и да удостовери. Освен това, декларацията осъжда изрично политически стимулираните репресии против Навални, които в последна сметка доведоха до неговата гибел.

В предлагането се предлага също по този начин целеустремено изпитание за хармонизиране на българското законодателство с европейските и интернационалните санкционни режими против Русия , за ефикасното им използване на българска територия. Партията предлага да се приложи опитът на сътрудниците от Европейския съюз за санкциониране на имущество и активи на Русия в България, като тези средства се употребяват за възобновяване на Украйна след войната .

Декларацията е подписана от депутатите от парламаентарната група на ПП-ДБ и импортирана за разглеждане и гласоподаване в пленарната зала.
 Николай Денков: Русия не може да завоюва тази война
Николай Денков: Русия не може да завоюва тази война

Изявление на премиера във връзка втората годишнина от войната в Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР