Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) ще подкрепи всички

...
Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) ще подкрепи всички
Коментари Харесай

ПАСЕ подкрепя разследване за военни престъпления на Русия в Украйна

Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) ще поддържа всички старания за следствие на закононарушения и нарушавания на интернационалното право от Руската федерация във войната в Украйна, заяви " Укринформ ".

Това се споделя в резолюция и рекомендация " Последствията от продължаващата експанзия на Руската федерация против Украйна: роля и отговор на Съвета на Европа ".

ПАСЕ декларира в документа, че е " разтревожена от възходящите доказателства за зверства, осъществени от съветските въоръжени сили ".

Тя показва цялостната си поддръжка за всички старания, ориентирани към следствие на нарушавания от страна на Русия на интернационалните права на индивида и интернационалното филантропично право и други интернационалните закононарушения.

Сред тези закононарушения са и военни закононарушения, закононарушения против човечеството и геноцида и гарантиране на отговорността на агресора.
 Съветът на Европа изключи Русия от Органа за правата на индивида
Съветът на Европа изключи Русия от Органа за правата на индивида

В началото на седмицата парламентарното заседание на групата към този момент инициира процеса на експулсиране и единомислещо поддържа Русия да бъде изгонена

Одобрената резолюция и рекомендация приканват за единение в поддръжката на Украйна и оптимален напън върху Русия неотложно и абсолютно да приключи своята експанзия, както и " решителни дейности " от страна на интернационалната общественост за отбрана на демократичния международен ред.

В резолюцията се отбелязва, че ПАСЕ преглежда експанзията на Русия против Украйна като " акт с невиждана тежест " с широкообхватни последствия в международен мащаб.

Агресията на Русия, наред с други неща, предизвика най-тежката филантропична рецесия в Европа след Втората международна война, сложи предизвикателство за световното ръководство и докара до внезапно повишаване на енергийните разноски и продоволствената неустановеност, показаха парламентаристите.

" Не единствено мащабът на актуалното предизвикателство, само че и отговорът на Съвета на Европа и неговите държави-членки към него ще оформят бъдещето на европейската история ", споделиха те.

Асамблеята удостоверява своята взаимност с Украйна и нейния народ, като удостовери своята непоколебима поддръжка за суверенитета, независимостта и териториалната целокупност на Украйна в границите на нейните интернационално приети граници.
 Русия изключена от среща на 30 страни за битка против рансъмуеъра и киберпрестъпността
Русия изключена от среща на 30 страни за битка против рансъмуеъра и киберпрестъпността

Много банди, занимаващи се с рансъмуеър, работят от Украйна и Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР