Паркирането в центъра на Пловдив е истинско предизвикателство. Това обаче

...
Паркирането в центъра на Пловдив е истинско предизвикателство. Това обаче
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Кола паркира системно в нарушение в центъра, не се предприемат никакви мерки

Паркирането в центъра на Пловдив е същинско предизвикателство. Това обаче по никакъв начин не оправдава водачите, решили да оставят колите си на неразрешени за паркиране места, за да спестят време. За следващото нарушаване алармира четец на медията ни. Той твърди, че лидер на ;ерцедес постоянно паркира автомобила си в неразрешена зона в региона на ПУ „ Паисий Хилендарски ”.
Прочетете още
„ На 22.03.2023 година подадохме сигнал към Общинска защита за погрешно паркиран автомобил в кръстовище и преди знак за Синя зона. Подобни дейности са за икономисване на пари за паркинг. Въпросната кола стопира по този метод всекидневно за по 4 часа, което значи по 8 лева дневно, или 150-160 лева за 20 дни. Лошото е, че сходни дейности не се санкционират и по този начин се ощетяват съзнателните жители, които си заплащат ”, изясни той.

Репортер на медията ни потърси шефа на „ Общинска защита ” Димитър Палашев за коментар. Той съобщи, че всеки получен сигнал се отработва незабавно и е невероятно да останат неглобени извършители.

„ Действително сме получили сигнал за този проблем. Бил е изпратен екип на място, установили са нарушаването. Оказва се, огромна част от паркиралите коли на улицата също са били в нарушаване. В момента се работи по този проблем, няма да останат ненаказани извършители ”, изясни той.

Палашев добави, че редовно се вършат инспекции за сходни дейности от страна на жителите, изключително в регион „ Централен ”, защото там най-често има предпоставки за нарушавания.

„ Забелязал съм, че колкото и санкции да наложим, постоянно ще се откри кой да подценява разпоредбите ”, заключи той.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР